Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

cernej caj

MirkaD
    ja zas mam cas porad litat po venku no:D

ale luxusni cajovnovej cokocheesake sem si nechala upect v cajovne a od pondeli ho s muzem pojidame. Pche ze bych pekla sama, radsi pujdu vyvencit knigu 😀

jsi sikovna, ze jsi cvicila na zada, ja dneska taky asi 20 minut lehkyho protazeni, snazim se co chodim do prace 2x tydne, kdyz se zadari i 3x a hrozne me stve, ze nejsou zadny pro me casove dostupny lekce na tycku ted:( patky v 7 rano jsou vypsany, tak to bych obcas mohla, ale pro me ty rana jsou spatny, protoze nejsu rozhybana. Muzu sice od 5rano chodit, ale mam jeste ztuhly klouby a neni to onco na nic narocnejsiho:(

pristi tyden musim uz zacit myslet na trojkombinaci, maji to zacatkem listopadu. Minule mi to hledala jak dlouho plati ty ucinny latky tam a rikala cca ten rok a neco dokonce jen 11mesicu a ze urco preockovat (zere ty mysi bobky). Jinak kdyby nebyla cune, tak by se ockovat mohl nechat jen charlie. ten mi zere jablka 😀

mam na posteli krabicku, banan, jablko. Otocim se pro batoh, at se nemusim tak ohybat, rozepnu zip, schovavam krabicku a banan, nic mi neni divny, charlie stoji na posteli, vrti ocasem, v hube balonem… podivam se lepe. To neni balonek 😀