Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

MirkaD

Čajíku-jo,jo,to mě úplně irituje-když někdo řekne nemám čas-to je jedno ted na co-přitom se mu nechce…..,nebo to pro něj není tak důežitý-priorita…
    já bych odpo měla dnes čas uvařit-kašlu na to,hodlám vařit jen ve volnu a dopoledne,ne po práci,nebydlím sama…..
    zástupkyně donesla skvostnej zákusek,fakt boží-já nepeču-nebaví mě to,nejde mě to nezajímá mě to….,
    jako,takhle at si každej dělá co chce,ale mám alergii na poznámky typu-já řeknu-čtla jsem si,přečetla jsem,byla jsem ze psama…
    -jééé ty máš čas lítat s čoklama,to já/my ne….to asi nemáš co na práci…
    -ty máš čas číst?to já musím-děti/zahrada/domácnost…..
    -jako,kdyby ten co čte,chodí ze psama…měl doma služebnictvo a žádný povinnosti-protže má ČAS JÍT ZE PSAMA,ČÍST…..,kdežto ti druzí-MUSÍ MAKAT NA ZAHRADĚ,VAŘIT,UKLÍZEZ,CHODÍÍÍ DO PRÁCE!!
    ehm-to mě taky ubíjí tahle odpověd-nemám čas jít ze psem-chodím do práce…,občas jsem v práci u kasy slyšela od lidí co mě potkaly sem tam ze psama-ááá dnes nemáte volno,pejsci nebudou ,mít vycházku..
    no budou,ale kratší a pře/po práci….
    místo psů/čtení si může každej doplnit něco jinýho-výlety,plavání…..malování,křížovky…..