Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
Fifi-no,však jo-s tím časem….
proto jsem dávala příklady pak…
mě dnes pustily dřív dom,tak jsem dolezla pěšky,po cestě zkusila toho jéžiška-což se nepovedlo…,doma vana,ležing,k večeru ze psama vycházka-teda delší-vratama ke křížku,pak dolů mezi polama,k rybníčku,kousek dozadu k ohradám a zpět,u rybníčku hledání míčku,hledání laviček,obíhačky-no a u rybníčku je mimo jiné naproti ohrada pidi s ustíjením a byl tam bílý kůn,a jeho kamoši v té velké ohradě o kus dál-od rybníčku dozadu,a tenhle v té ohradě,když jsem naproti ze psama dělala obíhačky sloupu tak zařechtal-a já-nooo stýská se mu po kamoších v té ohradě…
ale!on došel za náma k rohu ohrady,koukal po nás,tak jsem šla k němu,a začala jsem mu potichu extrémně mazlivě vykládat něc,občas jemně potichoučku zpívat-a on stál,stříhal ušima,párkrát se nechal pohladit,pak se chvilku olizoval,pak poslouchal,stříhal ušima,nechal se pohladit,a pak se otočil a šel pryč….pěkný to bylo,moc-bylo vidět,že chce společnost a pokecat si:-)
no vzala jsem to pak dědinou dom,zacvičila jsem si na záda,pak chvilku ze psama doma,pak jsem se přežrala…..:-)(
kolik ti jéééé?