Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
ještě k tomu citátu od Senecy
PetraK-ty ten čas využíváš,ale vem si,že někdo jinej by to mohl udělat takhle-stavíme?tak ošidím psy..
stavíme?nebudu o víkendu vařit,něco objednám,nebo konzerva-hrrr na stavbu…
v dědině u nás je paní s shiba-inu,staví s mužem barák,potkala jsem ji před pár týdny-a ona-na otázku kam jde s fenkou?nebo odkud jde?tak-celej den běhala po zahradě,tak ted jdem jen tady kousek na pole,doma se nevykadí-ne doma,jako na zahradě,bydlí kousek od nás,takže kousek po dědině,mezi pole,a jak se pes vyvenčí-šupky dom,a večeře,domácnost….
-nebo jiný př.-Vánoce-může člověk péct,chodit do práce a k tomu dělat vánoční úklid +nákup dárků
nebo-na úklid se vyprdne-že uklízí průběžně,cukroví si objedná a dárky?pár lidem,a žádný tuny dárků a lítání po obchodech…
nebo*dovolený-můžeš se válet týden/dest dní-u moře jak moje jedna kamarádka,pro kterou je to jediná dovolená v roce,jinak si dovču nebere-těch dest dní,nebo vůbec,a do čech,po čechích by nejel,aby ji dovča nepropršela,
prostě se chce dest dní válet u moře a je to pro ni jediný odpočinek-relax za rok,jinak chodí furt do práce,a když nejede na dovču tak chodí celej trok do práce..
dovolená-u mě-5-6 dní v roce-výlety,pobyt v BK,odtud výlety
zbytek dovolené-větší vycházky ze psama a čtení….
-mám rekord 5 knížek za týden….
můj tatka-v důchodě-celý dny čučí na tv,občas zajde na pivo,když je u nás,tak pomáhá s něčím rodičům,ted s něma týden dělal dřevo,jak jsme byly fuč,jinak furt čučí na tv,na vycházky ho tady člověk prakticky za týden vytáhne jednou-moc zima/vedro/bláto….
dřív chodil na větší vycházky s náma,pak chodil denně na krtší po dědině..
ted tak jednou týdně,,,,
v létě?celé týdny u tv,protože vedro mu dělá bbě,když mu řeknu,že si má natočit budík a jít brzy ráno,když je chladno-tak se mu nehce-brzy ráno myslím třeba v půl sedmé-natočím budík,projdu se,pak v klidu snídaně,válení…