Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

MirkaD

tak já včera mezisměnu,takže ráno chvilku ze psama,s každým 2 cviky,at to není sem tam,a do práce,táta jel ve středu ráno se mnou,
    v práci na kase,a střet ze super debilama-2-ale stačilo,třetího bych nedala a kvůli prvnímu jsem si zkurvila břicho
    borec xxx mouky,mílka,olejů-plný vozík-říkám,že ho musím vidět prázdný-a stejně bylo omezení na olej,mlíko,mouku-a on-že prázdnej mě ukáže třeba venku,já,že hned,tak kam to má dát?
    no že by na pás??
    tak to dal na pás,ale na sebe…
    takže na sobě xxx těžkých věcí,což se z pásu blbě sundává,když jste za kasou,a půlku jsem mu nemohla prodat…
    tak nabral koš a jel ke kolegyni,bez bundy a kšiltovky,ta mu řekla,že mu to neprodá,že už si bral u kolegyně-že to omezení-tak tam nechal celej koš a šel pryč…
    další dělaly scény kvůli bodům,20 minut si pak počítaly účtenku na kalkulačce…
    přijela jsem před půl sedmou,Martin venku ze psama,před vcratama,a odpo že s nima byl u lípy a zpět,tak už jsem s něma nešla-měly 2 vycházky a jednu venčící,čučela jsem na PC,utahaná jak kůn,všechno mě mega bolelo,tak jsem v noci chodila po baráku a utírala prach a čekala,že budu tak utahaná,že usnu….)
    dnes ranní-naházet pečivo,mražený,pak kasa,vybalování a před půl 12 dom,
    takže o 2 hodiny dřív,nic mi nejelo,tak jsem se plahočila ošky z pokusem koupit po cestě jéžiška,což se taky nepovedlo,ale aspn byl pokus proveden něco pořídit,
    no a hají do vany….