Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
ŠÉCKY MILÉ ŠTÍŘICE PŘEJU – NĚKTERÝM DOPŘEDU, NĚKTERÝM DOZADU:
ŠÉCKO, ŠECIČKO NEJ, VELKOU HROMADU ZDRAVÍ A ŠTĚSÍ A POHODY.
KRIS DOSTALA JAKO DÁREK ZKRÁCENOU PRACOVNÍ DOBU A JÁ SI MOC PŘEJU, ABY FIFI DOSTALA JAKO DÁREK NEROZBITÝHO TROLDÍKA.
NEVIM, EŠIVÁ MIRKA TAKY NEJNI ŠTÍŘICE? POKUD ANO, MÁ SOLÍLKA, KTEREJ JÍ BUDE VOPATROVAT.
A TADYKLENC K TOMU PŘÁNÍ MÁTE EŠČE NETRADIČNÍ KYTKU
Kristy
supr, to je lepčejší, než psát černej čaj. Já si vždycky myslela, že ten černej čaj je pro Tebe třeba hodně důležitej a Kristy jsem Ti řikat nechtěla, protože jsem si myslela, že by se Ti to nelíbilo. A tak to už můžu?
barefoot – kamarádce třeba hodně pomohl s nějakým problémem s nohama. nosí to pořád. A já vlastně asi taky, protože ty lehounký holinky, to je vlatně asi taky tak trochu barefoot. A přesně v teniskách člověk lítal -a já i lítám, po městě furt.
Eva C.
to jsou božofotos Sindibádos, kdepak byla v hospůdce (soudě podle tý lavičky 😀 ) ? Ta gaučová je boží, taky bych si šla lehnout pěkně takhle ke kamínkům. Jsem moc ráda, že došlo k nějakýmu posunu. Ty propady jsou hrozně ubíjející, páč tůchám, že to taky nikdy není o fous, ale o pořádnou Macochu. Jestli máš náladu, tak se rozpovídej, jak jste se poposunuly, ráda si to počtu.
Zlatko
mrzí mě to, že to s Trixidlem nejde uvnitř, protože chápu, že člověku doma to psisko moc chybí.
Fifi
držim ty palce, co to jde, aby ty vedlejší účinky prostě nebyly, nebyly, nebyly, nebo nebyly tak moc aspoň. Jako dárek by Ti to mohli teda dát!
, ale zase tenhle podzim je privetivej.
jo v tomhle to bylo zatím dobrý, teď už prší, tak to už blbý začíná, ale někdy je to prostě moc. každej den agility, aby se člověk dostal z domu, do domu… kvůli bahnu se člověk přezouvá nejen doma jako blb furt do kola, ale už i venku. Nejni to nic tragickýho, to je jasný, ale je to o tom oslu, co ho moří 100x nic. 🙂 Tak si furt říkám, vydrž, vydrž. Vydržuju a pak se mi přizabije stavitel. kdyby bylo víc rukouch, tak to bude v pohodě, takhle ty dvě velký věci prostě trvaj.
Sem fčéra apsoň řezala polystrónový čverečky pod kari sítě, až se bude dávat betón do sklepa, musí se to podložit. Tak aby se s tim Brtnik nemusel crcat. Nesnáším vrzání polystrónu,mučí mě to hrozně, ale tak jsem se do toho vobula, že jsem to ani nevnímala. Nařezala jsem jich plný stavební vjédro. A pak se nemohla zvednout, jak jsem u toho na zemi zatuhla 😀
Mirka D.
.,zpívám,zpívám,a za chvilku jede do lů auto s myslivcem a pak Pavla s basendžíkem….snad mě neslyšela….:-)
a co. i kdyby. Zpěv posiluje dech a mysl, tak co 😀 Sem Tali zpívávala na sídlišti 😀 , protože, kdy jsem jí zpívala, tak mě vnímala