Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak ode dneška máme novou režimovou novinku. Rozhodli jsme se, že se Bubi bude ráno venčit samostatně. Dává zřetelně najevo, že tyhle ranní nápady jsou debilitní a má na to ve svým věku nárok. Tak já po třech letech, co tu bydlíme, zase nahazuju ranní venčení. Páč ráno si vzal Brtnik, abych nemusela za tmy. On tvrdí, že to má rád, vezme ohaře a vypadne s nima na louky. Já k prasatům ráno nemusim 😀 😀 . Ale tetkonc budeme chodit s Bubinkou, která si to ovšem podle všeho hezky užívá, že si jen tak vyběhne, vypustí, obratem hodí bobek a šuuuupinky do teplýho pelíšku zpátky. Asi takhle byla zvyklá. A přeci jen svůj věk má, tak co jí neyhovět, než aby se venčila s nechutí.

A pozorte!! Vážení mám novýho vysavače. Urvala jsem MIELE za neskutečnou cenu. V neděli jsem ho koupila za necelý tři ticky a teď už stojí tisícůch šest!! Jsem vám chtěla doporučit, kdo by potřeboval levnej a velmi kvalitní vysavač, ať honem koupíte a koukám, že cena už je dvakrát taková. Tak tomu říkám nákup. Miele je velkokvalita, tak jsem za to ráda. Velmi mě překvapil. Sestrojila jsem si ho, zapla a von se přicucnul k podlaze tak intenzivně, že nešel utrhnout!!!!!!!!!! Sem čuměla. Takže výkon vynikající. Hrozně lehoulince běhá, je červenej a vypadá jako retrouš. Sem nadšená. ušetřila jsem nevědomky tři tisíce, tak je můžu rozfofrovat!! Co si mám koupit?