Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

MirkaD

tak dnes-ranní vycházka ke křížku,mezi pole dozadu a zpět i s Betty,psi se proběhly,počmuchali si a pak ještě po té co jsem je nacpala za bránu tak s Dafi zaaportíkovat a chůze u levé,pravé nohy a přivolání,s Betty a s Dafi otočky a kroky,a s Žerykem taneční-s Betty šli pak rodiče ještě ven-je to čiperka….,
    po 4 měsících jsem vydrhla terasu-rejžákem-sice má pršet+ bahno,ale už to chtělo,občas ju vytřela máti,no a holt Maxíkův zlozvyk tam furt čůrat…
    doma vysát,vytřít,udělat brambory,těstoviny,k tomu kuřeti na kari-a celé odpo mě lálí žáha,hnus velebnosti-táta rýmu jak trám…na oběd šel k rodičům,já se omluvila,že máme navařený-na další smal talk nebyla síla…
    po půl jedné jsem jela do města-Dafi pro léky,a do knihovny,kde jsem měla zamluvenou knížku a k Aničce
    odpo vycházka s čoklíkama-kousek-že se vyvenčí,ujdem pár metrů a jdem dom-jdu kousek k lípě-stojím a dělám to co ráno-procítěně sleduji ptáky na nebi-miluju pozorovat ptáky a stejně jak ráno-nahlas a procítěně!!!!s mou 4 z hudebky!!
    zpívám-Kdepak ty ptáčku hnízdo máš?stín a závětří?vždyt ještě léčky málo znáš,málo zdá se mi….,zpívám,zpívám,a za chvilku jede do lů auto s myslivcem a pak Pavla s basendžíkem….snad mě neslyšela….:-)
    tak jsem jí šla doprovodit dom a šla jsem dom,Dafi nebyla s Kita ani moc vypsychařená,tak jsem ji pochválila jak to zmákla,doma jsem u čtení dala tatkovi dotazník-oblíbená barva,film,zpěvák,jídlo….
    a šla jsem ležet,no pak už jen večeře,a zase ležing….
    Martin každou noc chrápe,prd se vyspím…..

EvaC-Sindy je překrásná!!
    a jo,to já se zastavím-čtu,su na PC a odpoledne spím,nebo k večeru před spaním….
    Čajíku-nová fyzio teda dobrý,jak ti vlastně říkají v práci?případně říkaly v té minulé?

Fifi-držím Troldíkovi palce s injekcí at zabere,zabírá,bez nežádoucích účinků!