Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
šla bych dom, přátelé teda. V pátek mám volno, tak se nemožu dočkat.
Černej čaj
gratuluju nejen ke krásný fotce ledňáčka – taky jsem ho viděla zatím jen z dálky a v letu, ale taky ke smlouvě. to věřím, že máš veleradost.
stejně jako Maya – smažený je vždycky trojobal, takže mě nenapadlo, že to myslíš na přírodno 🙂
Mirka D.
to je radost tyhle úklidy u táty – no, mohl by se krapet snažit sám. Min. bych ho poprosila, aby to sem tam nastříkal třeba tímhle:
a pak to spláchnul . Není zatím na tom tak, aby si to doma nemohl trošku udržovat, ne?
Jejda, Dafulka měla chudera parašutistickej den a ještě jí bombardovali:-( se nedivím, že se pak bála, to by měl Rumoušek taky tak.
kde rodiče sesumírovaly,kdy a kde budem mít svatbu…božííí
cože to? Novinky\ nějaký?? se pochlub.
držím palce at se Tali vzpamatuje,Brtník at je v pořádku,at je u vás brzo všecko v pořádku!!!
děkuju mocinky moc, jsi hodná. Ono to půjde, to je jasný, to jen někdy je to zásek, přeci jen, jedeme to tři roky.
Fifi -jsme se včera neprotly, já měla telefon zase zahozenej a zjistila to, až když jsem šla spát. zavolááám.
vzdyt mate listky na Rrrumstajny, toz ostatni se taky nejak zvladne.
ano, ano, já vím, jen toho je te´d prostě trochu moc. POhybovat se z domu a do domu po agility dráze křížený s opičí dráhou – je třebas někdy už moc únavný, zvláště ráno v pět hodin, když není člověk v plným provozu, nebo večer, když jdeš vyhodit odpadky a už toho máš za celej den moc. Taky to, že to prostě momentálně jde všechno pomalejš, jsme ve skluzu, tak je takový blbý. Až budou ty podlahy, čék se nadejchne a pak už bude řešit i tu blbou díru mnohem líp. I když v tom deštivým počasí a s 16 nožičkama……… . ale to pak přijede časem ta tatrovka, přiveze kamení a budu házet kamení. Někdy je toho prostě moc, no. i proto, že nespím.
Zlatka
Držím palce,ať je všecko OK.
díkec moc. já se zase pochlapím, jen musím vždycky chvíli počkat, chvíli hnít a pak to jde.
Klukovi dávali zedníci nový dveře a 2 okna,zbytek musí počkat,jsem vzteklá,peníze nehorázný,kvalita v prd…i.
tohle je hrozný, já bych fakt vraždila.
- Odpověď byla upravena před 2 roky a 5 měsíci uživatelem PetraK.