Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
Čajíku-máš pravdu,máme tu deku,co se zahákne i za druhou stranu,tak pes nespadne dolů-teda aspon myslím,že něco takovýho máme?se musím podívat do auta,až Martin přijede…si nemožu vzpomenout…su čím dál blbější-mám často problém poznat kolik je hodin na ričikovejch hodinách…:-(
tak kavárna je u lázní-naproti-nová a blbá-rádio nahlas mě sere a studený kafe též…
-no rodiče-že by jsme tu svatbu měly jak oni,že by to zaplattily,koho bych jako pozvala?a švagrový na oslavu vezmou děti,a já ty svoje-a já-jaký děti jako???
ehm-vím,že tím máti myslí psi,ale nenávidím to!!
řekne-přijde Radka s dětma,Jana s dětma a ty tam budeš mít taky děti-jakože Jna synovce,Rdka synovce a neteř-a obě švagrový mají psi-jedna ty 2 lovečáky,druhá křížence pinče,a já tam budu mít taky děcka-a tím myslí máti psy…
tak jsem jí včera řekla,že at UŽ NIKDY NEŘÍKÁ O MÝCH PSECH DĚTI,ŽE JE NEMÁM,NEMĚLA JSEM A NIKDY MÍT NEBUDU MÍSTO DĚTÍ-I KDYŽ JE MILUJU EXTRÉMNĚ MOC-DĚTI PRO MĚ NEJSOU,DĚTI BY PRO MĚ BYLY DĚTI,A CELÝ ROKY MĚ TO URÁŽELO,KDYŽ O NICH MÁTI TAK MLUVILA-JAKO O MÝCH DĚTECH-NE JÁ NEMÁM DĚTI,MÁM PSY,RADKA,JANA,KAMARÁDKY-MAJÍ DĚTI+PSY,JÁ MÁM PSY,NE DĚTI-JEDNODUCHÝ,ŽE???
no tak řekla,že už to říkat nebude,tak su zvědavá…
-smlouva-gratuluju!!!!!!!!!!!!
Zlatko-mě nevadí,že je nahluchlej a musí se na něj anhlas-no vadí trochu…,ale mě vadí že u nás furt strašně řve tv…to je psycho pro mě-to mě vadí…..:-(((