Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
v sobotu…
v sobotu jsme šly ráno s Dafi podél řeky-kolem supermarketů,přes město,kde v 8 začínaly farmářský trhy-takže tam-koupit si koláčky,koupit si jabka,koupit si minipidi peněženku do vesty,bundy…at ze mě po předklonu nepadají prachy jak s oslíčka otřes se-peněženka pidi kožená za stovku…,pak koupi tětě dárek k narozkám-má je teda v prosinci,ale co už,pak dom-hodinmu jsme bykly venku,
doma snídaně a do města koupit sobě v sekáči svetro šaty s kr. rukávem na doma-už mám jedny,potřebuje druhý,když se jedny perou,dárek tetě k Vánocům,a kolegyni k narozkám a dom…
doma tátovi vyddrhnout koupelku,wc a prach,a po letch umýt pořádně!! xxx let se neumejvaly,nebo jen letecky-dveře zasunovcí od sprcháče…jenže vrstva kamene,špína a vůbec..ocet,cilit,2 prachovky s tím vyhodit,ručníček vyhodit já strhaná jak hodiny, a bud tatkovi koupíme nový dveře do sprcháče?nebo budu pokaždý drhnout dveře-vodní kámen to je prevít,,,,,
no nic,učesat Dafču,vyvenčit Dafču a v půl 3 pro nás dojel Martin a jely jsme tour de hřbitovy/BK,a Kateřina-babičky,dědečky,brácha,máti…
no,pak už jen dom…
doma vybalit,vyprat,jít na vycházku s Betty a Žerykem,pocvičit s Žerykem a odpednout…byly u nás švagrová s vašvgrem a dětma,ti šly na lampionový prrůvod a táta šel k hasičce na pivo a pokec….