Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

MirkaD

tak -ve čtvrtek-ranní-v psím oblečení a s baleným batohem dojet do práce,Dafi s belenou tašku,kde měla -kytky na hřbitov-umělý,léky,pláštěnku,granule,bundičku-takže lehká taška…..
    v práci napéct,kasa a za dest půl druhé vypadnout-utahaná,nevyspaná,bolavá,protože spát jsem šla o půl 11 a vstávala před 4 ráno-jít z odpolední na ranní je debilovina….
    no po půl druhé jsem došla na vlak,koupila lístky,před druhou dojel Martin s Dafi-s taškou,Dafi ráno na sobě kšíry,který neumí nikdo nandat,ale všichni sundat…tak jí je máti sundala….,
    Dafi se klepala mezi sedadlama protože Martinovi spadla ze sedadla+ na ni spadla taška….:-(,
    nakšírovala jsem ji a letěla si cvkanout lístky…ten vůz už tu stál a málem jel bez nás…:-(,
    no stihly jsme to,ale Dafi 20 minut psycho….
    jindy je v pohodě,cestu si užívá,uvolněná,ted ztuhlá jak štolverk…
    dojely jsme po půlhodině do Brna,přestoupily na vlak do BK,dojely před půl 4 dom k tatkovi,chvíli jsem poseděla-zádadeth,a šly jsme s tatkem s Dafi ven,kolem mlýna,trati,přes město koupit věneček na hrobeček a dom,
    doma jsem se najedla,poležela si,mrkla na Vyprávěj,tatka vyvenčil Dafču a šly jsme spát-já jí v půl desáté večer říkám-vzbud mě až se ti bude chtít ven!!!
    v pátek…
    v pátek jsem se vzbudila v sedm ráno-vzala Dafču do postele,kde ona si blaženě protahovala nožičky,hlavičku tulila a vycházka??? venčit??? a proooččč???-no vylezly jsme…
    vzaly jsme to kolem řeky,lázní,kousek směr ke splavu a kolem řeky dom-snídaně,léky,a v dest dopoledne s Dafi ven-na sraz s kama rádkou ze čtyřlístku-vzaly jsme to z města kolem řeky k lázním,tam měla kamarádka autí,odtud jsme šly ke splavu,podél řeky mezi polama dozadu,pak ryhlým krokem zpět k autí,a pak ještě trasu podél kurtů,lázní,řeky k tatkovi dom-delší hodinová vycházka ve svižném tempu za náma-ráno skro 40 minut-Dafča šla chrnět,2 vycházky za sebou a my šly s druhou kamarádkou ze čtyřlístku na oběd-po obědě,jsme doprovodily jednu kamarádku do práce-šla s náma v rámci přestávky,a -po rozloučení s kamarádkou,ze kterou jsme před obědem obešly splav a přilehlý sportoviště jsem šla do města za další kamarádkou tzv.druhou mou mamkou,šly jsme z města opět!!!překvapení roku!!! k lázním na kafe-tam už nikdy-nová kavárna,kde řvalo rádio,a kde jsem měla skoro studený kafe….děs…:-(
    no odtud jsme šly-ano moje kamarádky mají rády vycházky-boží,když se takhle sejdou 2 v jeden den :-)))
    odtud jsme šy-ke splavu-podruhý ten den,už teda bez Dafi-jítr pro ni po 2 hodinách ven,na vycházku,tak si skočí ze 4 patra od tatky 😀 😀
    no,obešly jsme to u řky,zpět do města-do Pepca,kde jsem si koupila rukavice bez prstů,tatkovi předložku k vaně,Dafině protihltací misku a ptáčkům tyčinky*v drogiš tohle teda už…
    ve městě jsme se rozlouičily a já volala tatkovi-kde je???šel ven s Dafi…tak jsme se sešly u kruháče,kousíček kolem řeky a válet se dom
    večer Dafi pila jak duha,tak 2 krát šla čůrat s tatkem,se mnou jednou kadit a pak jsme šly konečně všichni spát….pátek za náma….uf…