Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

MirkaD

dnes teda u nás namrzlá tráva,v zahradě a v polích a já si omylem vzala kecky na slušno-no tak na ně už ráno teplo nebylo,ale nechtělo se mě přezpuvat….
    šla s náma i Betty,byla to jedna z našich milionu podobných vycházek před prací,kdy vím,že se nemůžu moc vyprocházkovávat,protože pudu do práce a v práci…
    takže zase kousek k lípě,trochu cvičení u brány-stůj za pochodu,xkrát přivolání,ke mě,k noze,a mezi a chuůze s oběma,na zahradě oběhnutí stromů a dom
    jinak to bylo na foták,kdybych neměla tu velkou krávu,kterou nechcu tahat,,,,
    Čajík ses ptala,jestrli jsem si včera užila vycházku?noooo,když u mě je hooodně vycházek,před prací/po práci o tom-at se vyvenčí+at ají co nejvíc pohybu za co nejkratší dobu-nechci se s něma ploužit sem,tam a dom,kde pak leží,ale tak na těchto vycházkách mají obíhačky něčeho,hledání něčeho,snažím se mezi to nacpat vycházku bez ničeho,jedna delší chodící,jedna cvičící,ale spíš před prací,je to o tom-at se proběhnou,trošku si pocvičí,pamlsek/hračka a dom-a strašně se těším,na volnej den,kdy se půjde na dýl,a jinam!!!!!!!
    hlavně teda jinam….no a pak mám volnej víkend,jak ten minulej jsem měla,psi mají jak v sobotu 3 vycházky-venčící,pak výletíček pidi všichni 4-takže jsou jinde-spokojení,no já taky,že nejsu za humnama,a jednu ždibec večerní+v neděli,2 vycházky-jedna autem,takže jsme jinde-takže změna,nejsu za humnama-ale su tááák vyřízená,že sotva lezu,všecko mě bolí,a prostě-neužívám si to…:-((((
    prostě ne-nejde to,jako jo,udělají se ždibec delší vycházky a jo jinde,ale je to o tom,že se ptám-kdy tam budem?strašně mě bolí záda…
    nemůžu bolestí pořádně sedět v autě,pak odploužím s xichtama vycházku,pak se pohádáme,že jsem neměla nikde jezdit,když mi není dobře…já na to-že to by jsme často nejezdily nikam,že mi často není dobře….a takovejch víkendů/volnejch dní bylo teda taky mnoho-vycházky při práci-kratší,at se pejsci proběhnou a za humnama,pak se nemůžu dočkat,až bude volno,že se někam vyjede,že se dál projdu a tak,protože ty vycházky-3 metry tam zpět,pohrát,poocvičit chci prostřídat,těším,se,těším…a je volno a já su hotová,otrávená,bolavá,vycuclá,Martin naštvanej,že chce někam vyjet,trochu se projít,já naštvaná NA SEBE,ŽE KDYŽ UŽ VOLNO TAK SU V HÁJU!!!!,a stává se mi to i v BK,že dojedu,jdu s kamarádkou na vycházkiui a vvysvětluju,že nechci jít na dlouho a do kopce,že su hotovo-a tím nepotěším kamarádku….
    takže tak nějak
    no a pak všecky vycházky na kterých se táhla Dafi a nechtěla jít,ty jsem si taky neužila-to už bylo lepší s ní jít tenkrát 5 minut a pak ze samotným Žerykemtaky jsem to tak dělala,než jsme zjistily,že je choroba,ale zase mě to hrozně trápilo,vycucávalo*dívat se na mladou fenku,jak nechce ven….,než jsme zjistily diagnozu…
    ono,se těžko užívají vycházky,když sotva lezu,ale strááášně bych chtěla,
    je třeba krásně,a já bych chtěla jít a jít a jííít a kulový…..