Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Sem fčéra přišla domů vymrzlá? Jako že jsem se nemohla zahřát? Nevýhoda, když čék abstinuje, že jo 😀 Ruce dostaly už slušně na pérdel, a to ještě fakt nemrzne, jen je zima. Ale bylo kráásně, krásně, krááásně a my měli krásnou procházečkůůů . Miluju, když máme krásný procházečky. Že je zima pozná čék i podle toho, že se ten buřtik mouratej nažere a jde si lehnout na svůj pelíšek (aby pak v noci přelezl na gauč smraďoch jeden 😀 ) a ani ráno se mu nechtělo ven.

MILÝ TROLDO A FIFI
    DRŽÍM VÁM VOBĚMA – TROLDOVI VÍC – PALCE, MOC A MOC A HODNĚ, ANO? A PEVNĚ DOUFÁM, ŽE TENTOKRÁT NEBUDOU ŽÁDNÝ ŠPATNÝ ZPRÁVY.

MirkaD.
    Ten smeták od kolegyně by jel, že by nestačil schody počítat. Co si to dovoluje? Hajzl jeden. Nesnáším takovýhle šmejdy. proč se mu nevzepře, chudera. Já teda popravdě vůbec, ale vůbec nechápu, jak si holka může vzít někoho kdo žárlí (a nebo naopak taky), to je přece jasně viditelný ve vztahu hned, hned od začátku, ten člověk tohle nedokáže skrývat. A jak to zkusí už letí, že se nezastaví.
    Tý vole já nesnášim tyhlety mačo debílky. paradoxní na tom je, že jsou to takový ubožáci a chudáci, že to ani není možný. To člověk zašlápne jak červa. je to xindl, kterýho si člověk ani vážit nemůže. Nemohla bych být s člověkem, kterýho si nemůžu vážit.
    Sem se zase ztekla teda,hodně mocinky moc.

Zlatka
    AŤ JE BRZO LÍP!! Nemáš ten sajrajt kovidí?

Soused tvrdí, že ty kočky nejsou jeho,že je jen krmí.!!
    no tak by se taky mohl podílet na tom odchytu, ne?

Kočenka od Olinky má ještě dvě koťátka, krásně se o ně pořád stará. Všechna koťata už mají svoje domovy – tři už jsou v novém. A možná si pak vezme s koťátky jejich nový majitel i tu kočenku. a nebo…. neboooo zvostanu u Olinky.

Míla – díky za tip játrovej, hořčici používám občas na maso, na játroše mě to zatím nenapadlo a i s tím octem -ten k masu taky občas dávám ,spíš teda balsamico – to jsem se zase bála, aby neztvdly. Tož pokud máš odzkoušeno – jdu do toho, díkec.