Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

MirkaD

tak dnes vycházka vratama kousek k lípě,v zátočince asfaltové pocvičit trošku tanečních,záházet hračku a dom,Dafčík byla dnes jakási veselá:-)
    doma zamést,vytřít,vyprat,poslechnout si jů tů bů-stafordi-o přetočení u psů,pak na odpo,vybalování,kasa,úklid,
    vzala jsem 5kilo jasmínové rýže za 200-míváme někdy v akci,a dnes se tam trošku natrhl rožek,vysypalo se pár zrnek,tak jsem to slepila páskou a protože by to ze zákazníků asi stejně nikdo nechtěl,vzala jsem to já-tak Martin byl rád,jasmínovou rýži on tuze rád:-)
    to je prča na tom světě-máme obča směnu s kolegyní z dědiny,no a dnes z ní vylezlo,že jejímu příteli vadí,když by jsme ji braly dom,já a Martin,že na něj žárlí-o Martina nejdenikdy ho neviděl,je prostě extrémně žárlivej…
    takže ji radši nechá jít pěšky…no my byly dřív domluvený,že párkrát vezmem my ji,párkrát ona s maminkou,prostě na střídačku,aby jsme nejezdily 2 z jedné dědiny-tak nic no….
    a to jsem po zástupkyni chtěla at nám dává směny společně,kvůli ježdění…takže nic….:-/
    Fifi-moc,moc,moc,moc držím palce!!!!