Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
Maya
jo, kupvala jsem si lepší. ovšem v úvožofkách. Nekupujte od Conceptu, je to sráč.
Kupovala jsem to právě i proto, že si to bude umět naskenovat a rozlišit patra, proto, že má dlouho vydržet, umět nespadnout – to je dneska už standard – to mu vyloženě nejde, má umět vyjet vyšší prahy – to mu taky jaksi vyloženě nejde, má se umět vrátit tam, kde mu při úklid třeba došla baterka, zatím nevyzkoušeno, ale už tomu nevěřím.Má dobrej sací výkon, i kvůli tomu jsem to kupovala. Ale prostě co je Concept, to je šmejd. takže tam ne. Ale uklízí pěkně, to jo, to mu jako jde.
Takže značku teda neporadím, Ričrd si kupoval nějaký taky s apkou, levnější, je s ním spokojenej, ale on má normoš byt panelákovej, nebylo to ani extrémně drahý, něco přes pět tisíc?? Mám se zeptat?
No a třeba Efe má ten, co už má tu dokovačku s vysejpáním, spokojená je. mám se zeptat na značku?
edit – jo já ten svůj kupovala i proto, že má ten lepší způsob vytírání, vytírá jkao by do Y, nějak se při tom třese nebo co.
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 5 měsíci uživatelem PetraK.