Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Ziminka co? Jsem v noci ešče honem fedrovala muškátí do garáge, aby mi nepomrzli. Te´d to budu zas tahat jak kočka koťata sem a tam.
A koukám, že Fifijová taky 😀
Fifi – moc mě to mrzí s Troldíkem a jen v tichosti držím palce, aby zase přišly dny lepší, abyste to zvládali. Vy oba.
ad ty lístky – je to rok od roku horší a horší, nechápu to. My jsme členy LIFAD klubu, máš první předprodej a stejně je to k prdu. Uvidíme no. Praha je první ve šňůře, tak je jasný, že se tam nahrnou germáni, pšoňkové, sousedi slováci, to je pak ještě těžší to urvat. Je to poprvé za těch sto let, co nemáme lístek do Prahé hned jako první.
Černej čaj – sem nemyslela, že jako budeš mít doma vyloženě ingredience na tu paštiku samotnou, to jen, že si je můžeš dokoupit a udělat to další den, spíš jsem myslela ingredience na to normální uvaření. Já třeba v mrazáku máslo povětšinou teda mám-železná zásoba, ale smetanu bych taky neměla. tím jak jsme na vesnici, tak prostě mám železný zásoby. V lednici mi vždycky bydlí min. jeden kelímek zásoby kysaný smetany, jogurt, mlíko, nějaký sýr, a zelenina, ta je tam vždycky nějaká, jak kořenovka -základ, ta musí být, z toho se dá vždycky něco uvařit, když je nejhůř – teď zrovna o víkendu jsem potřebovala rychle a jednoduše, tak jsem dala péct do trouby pekáč plný řepy, mrkve, celeru, pórku, cibule a brambor, zeleninu jsem smíchala se solí, pepřem, olejem a tymiánem… než se to upíklo nasekala jsem si v mixérku cibuli a nakládanou okurku, smíchala s tou zakysankou a měla výbornej dip na tu zeleninu. Brtnik se voblizoval až za ušima a já taky. Výborný, dělá se to samo, je to bez lepku, bez masa, zdravý a vyloženě podzimní prohřejvací jídlo.