Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

MirkaD

tak játra i obalovaný mi chutnají…
    v neděli jsme vstaly na Pražáka jak píše PetraK,teda vzbudily jsme se v půl osmé,nebo v sedm?pustily jsme pséky ven a dom,a válely se chvílu-Martin po miliontý sleduje MASH,po snídani jsme tak skro v půl desáté vyjely ze psama,teda jen našima-v autě proběhla debata na téma-nejsou to naši psi,at si s nimi jdou rodiče,-nooo minimálně Bety má na tohle jinej názor,ale tak byly zavřený domaa,mě druhej den bolely záda,utahaná…
    no dojely jsme ke Kozlanům,šly jsme ne směr dědeina-obchod-zpět,ale na druhou stranu,kde je po nějaké době odbočka z cyklostezky k rybníčku,kde jsou lavky,o kus dál zase lavky a uprostřed cesty+na začátku velký šutry,takže tam si Dafi zaskákala,lavky,šutry,dokonce na takovej obří vylezla:-(),jsme čučely teda,no a šly jsme zpět,psi proběhlí,vyvenčení,sjely jsme do města nakoupit,Martin nakupoval,já se plahočila kolem obchodu a dom ležet,večer jsem šla ze psama směr ke křížku,zaházet revírky aportky-at si trochu počmuchají a dom cvičit
    dnes ranní-v 5 ráno naházet maso,naštěstí jen jedn termák!pomoct kolegyni-ještě pomalejší než já-jedna ze 2 nových-s pečivem,aa v sedm s jazykem na vvestě na kasu-na dvojku,takže odcházet vybalovat,skončily jsme já a kolegyně ve 3 odpo,takže zase hodina a půl navíc…-já urvaná jak hrom,protože jsem vybalovala bedny s chlastem,a ty jsou těžký jak svina…
    no,bylo nás ráno o jednu mín,a bylo to znát…
    těžce jsme nestíhaly,šéf vzteklej…no to zas byl den…
    doma po ležingu jsem ze třema psama šla kousek k lípě,zaházela jsem hračky,tak at si je hledají,Betty si dala pár pidičtverečků a šlo se dom,
    zítra mám odpo,musím dopo trochu uklidit,
    jsem dnes jen vyprala něco,
    v kuchyni a na zemi bordel jak v tanku….
    Fifi-jo,jo,je to těžký,nezávidím ti to….:-(
    Dafi zase moc nehce chodit n vycházky,lépe řečeno,nadšeně běhá všude možně,hlavně,když to není za barákem,zase s ní nemůžeme denně někam jezdit….