Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
Odetta
ja vidim furt stejny prd. Ale i tak dikec za hadanku, holt priste musis fotit vic zrejmy objekty. Krasne u vas je. 🙂
Esusova
To je pech s listkama, ale aspon neco jste urvali. Posledne probihala kooperejsn i s Dennyky, ne? Toz at se ve stredu zadari.
Cernej caj
Covece, nechapu, ze doma vubec nic na vareni nemas. Takovy i ty uplny zaklady. Ale tak hlavne, ze se ti jatyrka vydarily. A pesani se snad neposerou, nejsou zvyknuty asi na tenhle typ stravy, kor syrovy. Nebo si jim ty odkrojky taky uvarila? Jo, co to hnusny ucho Ferinky, co v nem ma?
Dneska jsem uz dala venkovni kviti domu, pres noc to bylo na hrane a ma mozna uz mrznout. Akorat strihat se mi to este nechtelo, tak budu tech par truhliku zase vyndavat nekdy ven a kultivovat. Truhlik Troldik ma nejaky spatny dny dva za sebou, boli ho zase celej pes kloubne. Echjo. Snazim se s nim vecpat co nejdriv na veterinu, shodli jsme se s vetem, ze uplne posledni sance je minimalni davka Librely. Tedy misto 15 jen 5 mg. Bud mu to pomuze, nebo definitivni konecna. Strasliva pakarna, kdyz mate psa, kterej by byl vlastne uplne happy, nebejt bolesti kloubu, na ktery mu kvuli dalsim vecem nemuzete nic dat…