Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
MirkaD
fotka s psama u sipku je paradni, ta se ti povedla. A super, ze te pani vzala, je moc hodna, jeste si i diky tomu stihla nakoupit 🙂 ja chtela do kiku pro tilka, ale ve trech v brne nic, tak nevim, no. Ne ze bych na zimu nevydrzela s tim co mam:D ale jak peru hodne na etapy, tak mam radsi, kdyz nemusism jeste vecer prat a honem to veset at mam do prace, radsi jsem kdyz to vydrzi i tech 14 dni nez peru svoje…
jinak aspon mate nakoupeno, nas to jen lizlo ta fronta, venku prselo ale bourka nebyla. my s ferinkou lezime u pocitace, ja nad stolem, ona pod stolem, abych se nemohla pohnout 😀 jeji nejoblibenejsi misto me takhle hlidat a zitra uz ma byt silny ochlazeni, mam jeste jeden vyletik jen 12km asi, tak doufam, ze bych treba v 16h uz mohla byt doma a treba stihla aspon vysat, nebo tak neco.
me ze zazvorovych caju desne boli bricho, takze muzu jen obcas, jinak treba i po pytliku zazvorek me silene boli bricho 🙁 ale mam doma ted hromadu sypanych, treba smes na spanek, na prudusky…
taky zase vykaslavam, uprimne sem se toho od virozy loni na vanoce jeste nezbavila, jen se mi to pres prazdniny skoro zmizelo a ted se to zas trochu zhorsilo, ale nastesti uz je to jen rano a pak uz nic…