Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
Tak včera odpolední,ráno s pejskama kousek k lípě,pohrát si a dom
pak trošku pouklízet a pá do práce,
cestou hned na začátku dědiny mě zastavila paní,jestli nechci hodit?paní znám od vidění,ale i kdyby byla masovej vrah,nastoupila bych k ní,protože už jsem včera cejtila jak su utahaná,paní nebyla masovej vrah,byla moc hodná,hodila mě až před obchod,a po cestě se debatilo na téma-před každým barákem stojí 2- 3 auta,ale dřív všichni dělaly v ÚP-fabrika na nábytek byla u nádraží byla obří a zaměstnávala hoodně lidí,a na to že spoje byly,ale ted když v rodině dělá každej jinak+hodně lidí různě dojíždí-12,odpo….,no pokecaly jsme,paní mě zná jen od vidění občas z práce+ze psama,takže-se ptala,jestli mám děti?a tak,ale byla fajn,za odměnu,chce dovézt tiramisu,když bude,ona k nám moc často nechodí,no v práci jsem byla brzo,tak jsem skočila ještě do KIKU tatkovi pro mikinu na Vánoce-snad mu bude?XXL,sevetřík tenkej do véčka,sobě hrnek se sýkorkou,brala jsem tro v té nové velké tašce s tím NO-hlava barevně velká-taška je festovní,velká+má vevnitř kapsičku se zipem na peněženku,mobil a tak,u vrchu,tak se tam nic nemusí hledat,tak těch peněz za ni ani moc nelituju:-)))když má kapsičku ze zipem:-D-to je ta taška z dovči za 300kč-na tašku dost peněz….,no pak vybalování,hlavní kasa pak a úklid-zž jsem byla utahaná-furt vykašlávám,tak to je taky blbý,piju čaje na imunitu,a dobírám mucosolvan,no a už mě bolely záda,ruce a strašně blbě se mě soustředilo….,tak ale naštěstííí!!!,kasa dobrá,uf,v to jsem už ani včera nedoufala…
večer mě kolegyně hodila nad dědinu,tak mě uštřila-čas,nohy,kopec-kopce jsou blééééé-dala jssem jí za to obří čokošku,stejně jako zástupkyni,která mi už třetí rok objednávala knížky+věci z drogerky-tentokrát toho moc nebude,ale každá věc zdarma se počítá
objednala mě nejdřív knížky,kdyby na ty další věci to nevycházelo,je to od ní rozumný,protože jídlo,pití,oblečení,drogerku si člověk koupit musí,ale knížky ne,takže je hodná,že začala knížkama:-))
mám tam teda jednu jak psala Kimi tak si zvědavá,a jedna psychologická….
no uvidíme,jestli něco a co uvidíme…
doma rychle vyvenčit pséky,najíst se a válet se
su strááášně nevyspaná,protože Martin chrápe,já jdu spát o půlnoci,vstávám o půl osmé,le v půl paté mě budí Martin aby mě řekl,že….
no a dnes ráno jdme vstávaly v 6,že zajedem Dafině pro granule,takže nasnídat,nádobí,vycházku ze psama krátkou a jely jsme bez nich-sice je skro vždycky berem sebou,a po cestě se s něma někde projdem+vycházka ve městě,nebo pokec u Aničky,ale dnes,že ne,-oni by šly jen tam,ven,bez prohlížení,a zbytečně by se bály,takže bez nich pro dvoje granule+rececept na štítku,pak zpátky do Bučovic-já do zverimexu,kde jsem dlouho čekala,protože Martin,šup pro peníze,a když už su ve městě-tak šup do masny….a já tvrdla ve zverimexu….jako takhle,aspon jsem si všecko v klidu prohlídla-paní tam toho má extrémně moc-všecho-pelechy uprostřed a okolo nich je pidi ulička na jedné straně ragály,naproti pult,a před ním věci+na boku u stěny tregály-přeplněný,a u dveří regály-vše přplněný u pelechů má věšáky z hračkama,k těm se dostat je mazec:-),ale paní je super,milá,ochotná,jen toho místa,je málo,hlavně v sobotu,kdy se to množí lidma a mě strááášně bolely záda,takže nálada nic moc,no nicméně po sto letech Martin dorazil,vzaly jsme granule Žerykovi,ptáčkům,jídlo,pamlsky a juchů do potravin a dom
doma převlíct,zbalit 4 psy,vlézt do auta,objet náměstíčko,vrátit se pro vodu a vyjet….
hezky,teplo,tak škoda toho nevyužít….
tak jsme vyjely nad Hlubočany,tam jsme šly polnřčkou dolů k dědině a zase navrch-kopec nebyl nějak děsnej,psi se proběhly,dole byla lavičkadostaly napít,já udělala fotku-psi u šípku
s názvem-tak jsem poslala psi k šípku:-))
je teda trochu mázlla,ale zase jsou za něma šípky až na zem,to jsem nikdy neviděla,šípky až na zem-hezký,
kolem nás projely 4 čtyřkolky-trochu nervák:-(
no a zpět,zpět se Dafča táhla,že už teplo,ale myslím,že si to užily,Žeryk hoodně válel sudy,psi rodičů měly změnu,oni milují výlety:-))
Dafi se proběhla tam,tak dobrý.myslím….byly tam 2 lavky,jedna dole,druhá v půlce,tak jsme chvilku sedli…
dojely jsme dom,máti mě pověsila pračku,já dala prát druhou,šla do vany,dala si švestkový knedlíky,a po vaně jsem dala 2hodinovýho šlofíka s Dafčou,
k večeru jsem se chvilku válela ze psama na terase-v posteli u mě postupně všichni 4,pak vysát barák+koberec u postele a u počítače,zbytek koberca si vysaje Martin-vyhrožuju robotickým vysavačem,nebo odříznutím koberca a vyhozením…
dotáhla jsem z terasy svou původní židli k počítači,protože ta od něj je na mě hooodně velká,+ má rozbitý xxx měsíců kolečka a kurvím si na ní záda,
bohužel šla máti přes dvůr,když jsem táhla dom židli se slovy,že vysavač si pořídím,i kdyby se měl pokácet a židle u počítače měka být dávno spravená-a máti to slyšela,zase budu za hajzl a Martin chudák….:(
ted tady prší a hřmí….