Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
sem se fčéra zajela za kadeřnicí nakadeřit a výrazně zakrátit, pak jsem musela nakůpit a tak jsem si u´dála holčičí chvilku na parkovišti 😀 dala jsem si kafe 😀 😀 to bylo! Mezitím Brtnik s Ričrdem štělovali rozvaděče a életriku, co šécko bude zapotřebí, aby se to udělalo už do pořádna.
černej čaj
cajdo” a posledni dobou me prijde, ze uz to ctu tolikrat denne ze uz me to fakt furt rozciluje…
au, tak to se omlouvám – a i za ten emil, co Ti právě odešel 🙁 . To jsem netušila a polepším se, jsi nám to měla říct už dávno. On člověk má tendenci to černý čaj zkrátit – nevím jak ostatní, já to vypisuju, a taky mi přišlo to čajdo takový přátelštější, kdyyybych to byl tušil, tak bych to byl neřikal, abych tak parafrázovala jednu větu z Knoflíkový války.
Petrs01
tak nikdo neví, že takhle nee.
no právě, to člověk nedělal sválně, je dobře, že to víme.
Od včerejšího večera mne to odmítá pustit na hlavní zrzavčí stránku, místo toho skočí přihlášení a odmítá mne to pustit jinam.
mě taky. není možné skočit na stránky bez přihlášení a třeba si jen číst, spousta lidí se tu asi nepřihlašuje, jen čte a takhle nemůžou. 🙁