Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

MirkaD

Fifi-a tak k těm jménům-hele nikdy jsem neměla,nemám a mít nebudu-děti,leda že by ke mě od někoho spadly-a to by zas byly pojmenovaný..
    a od 15 let mám vymyšlený jména-pro holku Lucie a Veronika,kluk Radim, a David,nebo Lukáš…

se mě dnes ptala zástupkyně,že kde ostříhat čivavu?že má delší chlupy…nevím,jestli jsem mezi nakupováním a odchodem dom stihla vysvětlit,že čivavy se nestříhají,že prostě česta,kartáčovat,a že línají…no nic…

ráno krátká pidi cvičící/venčící vycházka-15minutek,odpo s něma šel Martin a večer po mezisměně já,měla jsem toho dnes dost,nicméně jsem se jak blbá táhla s nákupem….+oblečení….,
    aspon,že v práci byla sranda s vedením a zástupcama-dokonce když v zápalu práce kolegyně-mladá 20letá řekla šéfovi na dotaz,jak je na tom s doplněním kas-že to spíchá-chodila furt chudák jako třetí na kasu+se je snažila doplnit-tak mu říká do sluchátka-tvl,dělám co můžu!
    a on-jak ty vole???jednak je vedoucí-a vyká se mu,jednak je starší a…..noooo to už bylo moc….
    bych se omlouvala ještě 5 let po tom,kdyby mi to ulítlo,ale on to vzal jako řečnickou hlášku….jako prostě povzdech-tvl púrostě nestíhám-tak nějak to teda bylo i míněno,ona je to jinak moc hodná kolegyně,zlatíčko,žádnej drzoun…:-)
    jsem říkala šéfovi,že jsem se táák dnes nsrala doma,že jsem si musela vzít hned prášek-a on-a proč?aspon budete rozjetá do práce…,když tady pak musíte fungovat s dementama….:-)))
    no po včerejší dřině-ruce až na zem,jsem ráno věděla,že to nějak tak v pohodě samo teda nepude….
    jooo veterina…máme ju kus….no kus…tak 20 minut,a za chvilku tam má být do půlky prosince mega objíždka,se nám ty granule prodraží…..

Milko přeji zlepšení u myšice,musí to být peklo denně na veterině,chuderka Myška malá…:-(