Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

cernej caj

MirkaD
    to presne potrebuju, aby to tu bylo jak po tajfunu ale obvodovy zdi a strecha zustaly na miste 🙂

asi ale bych byla rada, kdybych nasla tricko a gate aspon na cernym caju 😀

uz zacina byt doma citit vlhky chladno. teplomer rika 19, to neni spatny, ale je to uz citit, ze to je podzimni vzduch.

v praci je to … vselijaky. jestli lepsi, to nevim 😀

kamaradka chce mixer, ten s tou otocnou misou, mela mixer bez misy asi sto letej po pribuznych, ale uz chtel za pribuznyma zrejme, takze sem si rikala, ze na vanoce koupim z lidlu. sama mam uz 15 let a porad slouzi dobre, a stoji 1000 tak si myslim, ze je to celkem sazka na jistotu a cena mi neprijde tak silena. I kdyz ten muj stal tehda 500 😀

Arko mi přijde celkem tvrdý jméno, ale třeba Ariko bych brala 🙂

zapad slunce jsi musela mit nadherny, dneska stal za to. Zajeli jsme s muzem do olympie na jidlo, jsem si dala v bageterii bulevard bagetu s tunakem, cekala jsem na ni docela dlouho (nemeli napsany uplne slozeni a uz jsem v minulosti u nich asi 2x mela a maji vyborne bagety), tak po prvnim kousnuti sem to malem vyhodila na podlahu. S majonezou. Muz toho snedl za dva a tak skoncil pribeh „pojd, prisla mi prvni vyplata, dame si neco dobryho“ 😀