Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

MirkaD

tak včera uklízecí den,spací den,vycházkový den-ráno s mýma psama okruh k rybníčku a cvičení,večer i s Betty kousek k lípě+trochu cvičení,
    a vybírání věcí z pilulky a knížky od Dobrovskýho,
    a Martin tradičně žádnej troškař….chce parfém za 1500….no lepší drahej parfém jak teloměr za 700kč,to chtěl minulej rok…
    před tím si vybral mixer…-a to dostal tenkrát od rodičů druhej…
    no nic…
    dnes ranní a o hodinu a půl se protáhla takže od 5 do 3….
    ráno pečení a házení pačiva-pak hlavní kasa-mlíka v akci,cukr v akci-ruce mám vytahaný jak opica,ve 2 odpo jsem šla svačit-a to jsem měl do půl druhé…
    a vybalovat pak,po třetí hodině pro mě přijel Martin,
    dal péct sekanou,já šla chrnět po kafe a jogurtu a o půl šesté jsem šla opět se 3 psama ven-Dafi nechtěla jít,šly jsme ke křížku,tam je krásně vidět západ slunka,tam jsem dala psům párkrát hledat hračku,Betty si mezitím čmuchala piškotky,mrkly jsme na západ slunka a šly dom,na zahradě chvilku cvičení s Maxem,pár cviků s Betty,učesat Norinku,učesat Dafinku,Žeryčka a jít dom
    zítra mezisměna

Fifi-to je škoda,přeškoda ze štěnátkem,-zajímalo by mě co by na něj říkala Růženka?
    mimochodem,další pes/fena bude Jiřina?:-)))
    mě se líbí ARKA-jméno-Lenka Kotisová od nás ze cvičáku měla na střídáčku rotwíky a belgičáky,-rtw byly Arko,Arka-podle toho,jestli pes,nebo fena,belgičáci byly Kero…
    no jenže Martinovi se Arka nelíbí,že je to na velkýho psa-já tak si pořídíme velkýho psa,stejně jsem vždycky chtěla Kazana….
    no to je fuk,vzhledm k tomu,že nejmín 3 krát týdně mám na vycházky 3 psy,občas 4,tak je to daleká hudba budoucnosti….
    -budou fenku zkouše nakrývat znova?
    PetraK-držím palce s koncíkem!!!!!

Černejčaj-se k tobě pozvu a nenajdeš pak ani kámen na kameni,ani tričko na tričku,ani gatě na gatích,to bude takový vítr,že tajfun bude proti mě hadr:-D
    co v práci?je to lepší?