Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
jinak v neděli odpolední-vybalování,kasa,-opět v pohodě směna,
v pondělí se mě stráááášně nechtělo nic dělat,ale jako hooodně moooc,vstávala jsem v půl osmé,než jsem se vybatolila,lilo kolem třičtvrtě na 9.hecla jsem se,vylezly jsme k lesu-teda k lípě-to se Dafi tradičně táhla,ale v lese si poběhaly-ano chodím do lesa co mám za barákem,málo,protože kopec,takže si poběhaly,počmuchaly,Dafi hoopla na pár pařezů,a šly jsme zpět,celý to měly takový rozběhaný krom teda cesty navrch,ale já měla dobrý pocit,že si pejsci užily vycházku,a vyběhaly se,doma jsem se donmutila zámést,nádobí,vyprat a sklidit prádlo ze sušáku a ve třičtvrtě na jednu do města,to už dost pršelo,začalo vlastně po vycházce….tak psi zavření,
no zašla jsem na psychiatrii-kde jsem se dozvěděla,že po operaci,se ten žlučník rozhodí někdy tím,že byla operace-že to nemuselo být ani z jídla,popsala jsem problémy po operaci ze žlučníkem,pak jsem jí říkala,že jsem přestala během marodění jíst léky-protože klid,pohoda,žádný nervy,do práce jsem nechodila,tak že to zkusím bez nich,tak prý blbý nápad,že se to nevysazuje jak antb,no takže zase začnu,protože nechci aby se mi vrátily ty stavy co jsem měla dřív,a s mým nasatavením-ode udi ke zdi,černá/bílá+přecitlivělost,by to mohlo zase divně skončit,měla jsem kolem toho rozpravu s Aničkou z knihy,kde jsem chvíli byla a opět se mi potvrdilo,že jsou věci,který nevysvětlíš-třeba…
Ona-ty jdeš jako preventivně k psychiatrovi?
já-nooo,jdu no..
ona-ale s Martinem v pohodě,do práce chodí,v práci ti vyšly stříc,ohledně tahání věcí,jsou tam na tebe hodný….,takže ti nic není,žádnej problém ted…takže tam jdeš zbytečně???dyt ted nemáš žádnej problém..?tak si dej kdyžtak štammprdlu,a je to…
a já-noooo,nemám problém,protože jsem nechodila do práce,v září jsem měla dost volna,se prostě bojím,že jak naskočí kolotoč-práce,psi ,domácnost,tak do toho spadnu zas…
ona-ale tak každej chodí do práce,domácnost,dyt do práce se nechodíš bavit,v práci je prostě dřina…
-já-no já tohle všechno vím….nic to nemá smysl…..:-(
no odpo jak jsem dojela dom,tak chvilku ze psy ven v dešti,večer jsem je ještě vytáhla k rybníčku a zpět,-to mrholilo a Dafi strašně nenávidí mokro,vlhko,tak se tááááhla,jenže celej den doma zavřený,tak jsem si říkala-at se ještě projdou,na dvoře jsem zaházela aport …a byla jsem uvycházkovaná…
dnes ráno jsme daly ve vlhku,mokru po dešti okruh ke knihovně,k rybníčku,tam na střídačku-házení aportků,přivolání,a trošku obíhačky a dom,pejsci vyběhaní pocvičení,doma bordel,a sýkorky lezou na terasu-na krmení co tam mají zabalený v bedně-tak jsem jim trochu vysypala na dotník a na skřín na terase z dekama jsem do Dafininé hračky do vody vrazila lojovou kouli-tak ji zobou,už tam jsou čtyři-studentky zvědavý:-)))