Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

cernej caj

MirkaD
    no to je fakt super teda…
    to byme teda taky nenapadlo…

myslis te skrine co je levou stranou na zdi a na prave je kytara a pak uz konci mistnost? 😀

kachna
    ja to delam tak, ze treba koupim jednu a pak az kdyz zjistim, ze dobry, vemu jich vic… takhle chapu ze je problem ze je to na vahu…

divam se, co je vyvyseny luzko a krom toho, ze to asi nevyresi, ze si charlie vybalil batoh, tak moje nocni mura jako dite bylo lezt na patrovou postel po nejakych schudkach 😀 navic bych se pak uz nedostala ani do srkine (ted jsou urezany dvere tak, ze jakoby do vysky postele bydli batohy a pak jsou vsechny policky uz pristupny, – nad posteli uz jdou dvere otevirat, kdyby se postel zvedla, sice ziskam vic uloznyho prostoru pod posteli, ale to podle me taky neni sikovny reseni na batoh kde mas mobil a penezku a tka, hlavne kdyz na te posteli lezi treba osoba co ma 100kg a ma pulnoc:D no a hlavne bych tim prisla o dost uloznyho prostoru v tech skrinich…

dneska sem byla s kamaradkou v arboretu lesnicke univerzity, co moc casto pristupny nebyva

Attachments: