Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
Čajdo-a co z boku skříně?no nic,už mlčím
v pátek odpolední,v sobotu ráno jsme sjely ze psama na náš pařezový okruh Ž.les a pak do zverimexu,odpolední,kde nás bylo nečekaně dost-mezisměna,co končila před pátou+3 kasy a zástupkyně-tak jsem byla trojka-huráááá vypadla jsem po pár dnech z jedničky,a s kolegyní mou nejoblíbenější-dělá,nnekecá,a fakt ji ta práce zajimá-že to není o tom-udělám to nějak a vypadnu…..
takže jsme vybalily to co dojelo+provážely starší palety,v sedm mě pustily na bus,tak mi chybí 2 hodky
dnes teda pršavo,fujavo,tak kousek ze psama podědině,učesat zvěř,uklidit-ano vážně uvažuju o robotickým vysavači!!!!!umýt pačey,který padají jak listí na podzim…..
no nic-včera v práci-směna byla dobrá-betza pracvní kolegyně,ze ktrou to šlo od ruky a moje moc oblíbená zástupkyně,ktrá je moc hodná,vtipná-cokoliv řekne človvěk do sluchátka,odpoví ftipnou hláškou:-)
jsem jí včera říkala,že jsem ráda,že ji mám na směně a ona-že je ráda,že se bavím a já-no lepší než s nějakým sucharem,
jedna zástupkyně,když totiž občas řekneme v sluchátku,něco mimo práci-tak prohodí-no,teda vy máte starosti!!!takovým našrvaným tonem,že u ní si člověk rozmyslí vůbec něco říkat,a je celej den ticho jak myš,což je pracovně fajn,a asi to tak má být,že,ale je prostě lepší,když člověk občas utrousí větu mimo,a někdo z vedení na to hodí nějakou hlášku,zasmějem se a jedem dál-nikdo se nechce vykecávat,to zase ruší,ale prohodit pár vět mimo za den,bez nějakýho mudrování je fajn
ale co se mi včera nestalo-jsem si myslela,že skrytá kamera už-fakt,to není jako možný co ty lidi nevymyslí:-() :-(((
jdu kolem zeleniny a paní-známá zákaznice-starší příjemný pár,vždy milí,usměvavý-tak mi ukazuje rozdělanou mandarinku-s tím,ŽE JI OCHUTNALA,JESTLI JSOU DOBRÝ???????TVL??????A DÁ TAM DALŠÍ ABY TU OCHUTNANOU DOROVNALA….
A TVL-MĚ TO NEJDŘÍV NEDOŠLO-JAK TI NAŠI ZÁKAZNÍCI U KASY HLÁSÍ SNĚZENÝ ROHLÍKY DĚTMA,SNĚZENÝ DONUTY,DÁVAJÍ PAPÍRKY OD NANUKŮ,CO JE JÍ PO CESTĚ!!!!LÍZÁTKA,NAČATÝ KINDER A TAK…TAK JSEM TO BRALA,JAK KDYŽ NĚKDO S NÍ ROHLÍK A NAHLÁSÍ PAK*CO Ž JE MIMOCHODEM STEJNĚ KRÁDEŽ A SPRÁVNĚ SE TO NESMÍ-JÍST,PÍT VĚCI PŘED ZAPLACENÍM-JASNĚ,KDYŽ SE NĚKOMU DĚLÁ BLBĚ Z HLADU/ŽÍZNĚ PROTOŽE CUKROVKA,NEBO TAK NĚCO A VE FRONTĚ SE TROCHU NAPIJE,UJÍ NĚČEHO A ŘEKNE-PROMINTE UDĚLALO SE MI ZLE-TAK DOBRÝ!!!!TO CHÁPEM,ALE PŮLKA LIDÍ TAM ŽERE,PIJE PŘED TÍM…ČASTO MARKUJEM PAPÍRKY,NAČLÝ DŽUSY,….,NO PAK MI DOŠLO,ŽE S TOU MANDARINKOU JE TO BLBOST,NEMŮŽU KUS OCHUTNAT A DOHODIT DALŠÍ-FURT BUDU MÍT ČÁST V SOBĚ-VYSŘELILY BY MI OČI/UŠI-KDYBYCH BYLA KRESLENÁ,COŽ NEJSU,ŘEKLA JSEM TO KOLEGOVI,KOLEGYNI,KOLEGA MĚ ZA RUKU TÁHL K SEKURITÁKOVI,ŽE TO JE KRÁDEŽ,TO SE MUSÍ NAHLÁSIT A TAK….NO NIC,ŠLA JSEM ZA ZÁKAZNÍKAMA,ŽE TOHLE NE,ŽE KDYBY JE VIDĚL SEKURITÁK TAK PRŮSER,ŽE JE TO KRÁDEŽ,PANÍ ŽE TEDA UJEDLA JEDN MĚSÍČEK Z MANDARINKY…NO TAK NEBUDU NA TO VOLAT SEKURITÁKA,TVL,ALE ŽE TO TY LIDI NAPADNE?UJÍM MANDARINKU-JESTLI JSOU DOBRÝ,VEZMU,KDYŽ NEBUDOU DOBRÝ,TAK CO?HODÍ JÍ ZPÁTKY????NECHÁPU,JO PAK JSEM TO ŘÍKALA I VEDOUCÍ,TAKY NECHÁPALA….