Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

MirkaD

Maya-no,nejsu čínan,ale prostoru máme taky málo-protože nemůžu mít nic dole a ve spodních částech stěn/skříní,takže už před rokama jsem na vchodový dveře zevnitř dala háčky a visí tam psí bundy,pláštěnky a jedna má vesta sotwellová,taková celoroční furt-prostě hodím přes sebe a du….
    a nad tím máme takový věšáček jako do koupelky,a na tom kšiltovky,já v chodbě na dveřích skříně s ručníkama ak věšáček sovu-a na to-taková sova ze dřeva s jedním háčkem-pěkný to je,tak na tom visí moje šátky na krk+kšilovka má,pak nad botníkem máme věšák-háčky na zdi-tam xxx bund,vest,sukni tu psí,a z boku na stěně tam mám háček na klíče kovovej s těma tenkýma háčkama a na tom nám visí deštníky
    jako kšiltovky na dveřích jsou super,stejně jak šátky-poruce,čapneš a jdeš,a nikde se to neválí na hromadě a na batohy,tašky máme háčky-věšáčky na zdi v tom pokoji jak spíme,a pak už xxx let na skříni-naše jediná skřín v pokoji-tak na ní taky háček-a na tom batohy,máme to tak roky,neválí se to na zemi a je to sklizený…-za mě věšáčky na dveře boží věc…..