Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

MirkaD

tak včera odpolední-střídavě smrkání/kašlání+chrapot a soro nemluvení,ale rýma ustupuje,už dýchám,nebolí xicht od středy vykašlávám,nebolí mě celej člověk jak prvních pár dní,a ještě mluvím a mín chraptím,
    ráno přivezl vedoucí Martina dom,-tak má dovču-rýma,a že mu nebylo dobře,tak si vzal paralen a dobrý,
    já vycházku ze 3 psama-kousek k lípě,zpět,2 cviky s Btty,hledej -ztratil s Dafi,obíhačky stromů s Dafi,podávání kramlíků a prádla s Dafi,
    Žerykovi jsem koupila nějaký kapsičky a konzervu,protože by radši zdechl hladem,než by žral samotný granule,ale už má uvařený maso
    dnes zase odpo

PetraK-jak se ptáš v chovu zvířat,jestli nehřeje ta sukně-vypadá skoro stejně jak ten myslivecký kilt-tak to fakt nehřeje-protože je to susták studenej,a je to ždibec od těla,takže v hicech dobrý,jinak věci z ní nevypadávají-z kapes-mám ju xxx let,a měla jsem si ji pořídit dřív,v levé kapse-mobil,klíče,kapesníky,vzadu-sáčky,super tenký vodítko-který nosím celoročně furt,pak hračky,vleze se i malá láhev z vodou,případně tenká milina,já tam celoročně nosím nákrčníky+čelenku v zimě,pravá kapsa-pamlsky,na kroužku mám furt misku na vodu
    kapsy jsou mega hluboký tak nic nevypadává

Čajdo-to je škoda,s batohem a věcma,se ti zkusím po neděli podívat po tom tričku,jo?