Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

MirkaD

PetraK-no já si včera pouštěla koledy od Gotta,rozhovory jsem poslouchala o víkendu,do knížek se mi začíst nejde…jinak jsem viděla v tv boží!!! dokument-jmenoval se-Pochval mě-a byl o lidech,co se snažily něco v něčem dokázat,jakože hodně-paní co cvičila 6 hodin denne,další paní co dělala kulturistiku-tak taky cvičení+závody-ukázka+rozhoovory s rodičema-a s ní-jestli se někdy pochválila za něco?jestli chválily rodiče?a tak
    pak borec co se otužoval,v zimě do ledu,běhal nahej na sněhu a asi 11 měsíců nejedl,pak borec se 3 čévečkama,ten dělal něco jako šamana,myslím tam bylo chození po střepech a tak…
    rozhovory s rodičema-některýma,s těma lidma o rodičích,dětství,výchově….
    no mazec-zjistila jsem že v sobě něco takovýho mám i já trochu….
    no a ve čtvrtek jsem se dívala na dokument o koních z pro královnu-naši kladrubáci a v Dánsku-taky hodně zajimavý!

si furt snažím léčit rýmu-ak včera venku s máti a ze psama-kousek k lípě a zpět-za tu dobu tam i zpět projel osobaák,a pak ten obří traktor s tím co oře-takže uhýbat ze psama do strany v ůzké cestě fakt drama:-(((.Dafi jsem na proběhnutí dala obíhat Maxe,Bettynu a Žeryka,ted jak se snažím vykurýrovat tak od pátku chodíme kousek k lípě a zpět+trošku cvičení kdyžtak,a ju to furt dokola nebaví-na dovči oroblém neměla-to lítala jak jalovica,ale tady se vleče,že stejná trasa nudááááááááááá,tak včera obíhala pejsky,odpo-pustily mě z odpolední dřív dom,že mám směnu navíc ve čtvrtek,tak odpo kousek k lípě a zpět,tak jsem jim každýmu dala hledat jednou hračku,
    no a dnes ráno šla i Betty,tak jsme šly kousek od zahrady,a před brankou ze všma 3 pocvičit,pak se ještě pár metrů projít na vyčurání a dom
    čaká mě odpo chození do práce,tak se musím šetřit
    šla jsem včera výýýjimečně spát v 9 večer a spala jsem skoro do osmi,dlouho jsem tak nespala
    jindy chodím spávat tak v půl jednácté….