Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Sem si fčéra dopřála! Užila jsem si nečekaně prodlouženou maságe. Z půlhoďky bylo nakonec 45 min. páč jsme se s paní masérkou při masážování zakecaly. Pobavil ji náš zvířecí cirkus a pravila, že z toho, jak jsme pořídili Domeček a pak z vyprávění, jak jsme vyzvedávali Bubrdli v Hodoníně, kde mi dělal doprovod ten motejl, má zimomravky. Zmasakrovala mě pěkně. slibovala, že mě to druhej den bude bolet a nekecala 😀 . Ale supr teda, svaly sice úpěly, ale bylo to příjemný úpění. tak jsem se rovnou objednala zase za měsíc. Záda si to zasloužej. A doma sem se fláákalaaa! Úplně jako.

Fifi
    to vypadá fakt na supr akcičku. Nechápu to, že klub sám nemá zájem o to, aby věci kolem plemene žily a fugovaly. Asi dneska stačej jen výstavy 🙁 a musím říct, že hlavně smekám před tím, kdo závody takhle organizuje a věnuje tomu čas a energii. Je mi jasný, že sis to užila do plnejch. A musím říct, že bych nevěřila, že s boxerama dneska ještě někdo taky pracuje, to je taky supr.

čajda
    něco lihovýho na ten telefén? Já si radši pořídila služební svůj 🙂 a ten, co jsem dostala leží stále v šupliku