Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fifi

Bryvecir,
    tady se, koukam, moc nepise, ale skoro kazdej ma novej telefen, toz at vam to slape a brzo se spratelite. 🙂
    Brokolicova sezona za nami, zacinaji uz zeleny zlato smelcovat, este dneska vybehnu neco za tmy posbirat. Cokle asi necham doma, Ruzice se vcera prezrala broknovych kostalu, prdela prvni ligu. A Troldika zase bolely nozicky. A tlamicka. Takze efekt homeo z minulyho tejdne byl opravdu jen v tom, ze pajdal este do soboty na pravou predni. njn, vic s nim nenadelam.
    Sobotni kynologicka akcicka byla paradni, hezky se divat na „exoty“. Jen paradox, ze na rtw klubu pred ani po ni zminka o vrcholovy klubovy akci, nebudu se vic vyjadrovat, byla bych sprosta. 😡
    Pritom krasny vykony rtw, i boxiku (jedna zihana fenule byla upa nejvic placka sikovna, sympaticka), to samy bobrmani. Borcem pro me byl pan cane corso, jak ten se rozbehnul na vysilacce! 😀 Na place nevypadal z pohledu divaka az tak mohutne, ale kdyz jsem se sla panicky zeptat, kolik vazi (jsme si s kamoskama tipovaly), tak mi ten obr skopek oblemstnul ruku. cvalik 55kilovej. 🙂 A borec byl i pan s dobrmankou, chtela bych mit tolika elanu v 83 letech, ruce jsme si divacky mohli uplacat… Coby bonus jsem si skoro podrbkala perdelika, kterej v nedeli vyhral jednicky. No, proste bezva akcicka. 🙂

Esusova uz neni eususova, vratila se mezi zivy tvory, gratuluju. Mirka si uzila dovcu konecne i fajn pro sebe, tak to ma byt! 🙂