Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

MirkaD

KIMI-jo,děkuji:-),letos z mé strany naprostá spokojenost!
    sice blbý na konci to nachlazení-ale,jinak-byla to naše njdelší dovolená s Martinem,-kdy jsem pro sebe:-) dospěla ke kompromisu-že jsem konečně!!! byla spokojená já!-pokrok!
    dřív jsem se furt snažila-at je spokojenej Martin-což ted taky teda,to je jasný,ale do toho jsem řešila,at je spokojenej tatka,když jsme byly u něj-aby jsme byly i s ním,šly někam i s ním….
    do toho jsem chtěla vyhovět třeba tětě,co se chtěla vidět,ale ona měla představu,že se mnou bude půlku dne,což,když jsme měly s Martinem dovču 4 dny nebylo ono úplně….,no prostě občas se vyskytlo něco co ono úplně nebylo
    si pamatuju,jak před léty jsem tady popsala dovču-to jsme byly ještě u tatky s ním v bytě a s Žerykem byly rodiče,-a já se snažila,at si to užike Martin,tatka s náma-výlety+zajdem na pivo/kafe,Dafi at si to užije-at ju nestaháme,neuvaříme a tak,takže jsem to tady popsala-a Fifi napsala-takže všichni byly spokojení?je n ty ne?
    a já-nooo vlastně jooo….
    no a letos to sedlo fakt všechno-užila jsem si s Dafi,i bez ní,tím,že jsme v půlce přijely k večeru přes noc,ak mě to nepřišlo tak nefér,dlouhý vůči Žerykovi,a andulkám-takže jako dobrý no…
    i když ta Olomouc na mě byla už moc uchozená-já bych to prostě rozdělila na 2 dny-tak prostě dobrý,za mě dobrý

Maya-jo,parkování,to máš pravdu-když ta kamarádka v té Olomouci nás vezla k vlaku,tak jí 20 inut trvalo,než zaparkovala,masakr jako
    no a Martin popravdě není moc nadšenec do aut-že by miloval řízení a tak,tak říká,že čím víc v autě,tím větší šance,že se něco může stát,jasně stát se něco může i pár metrů od baráku,ale prostě-není úplně milovník řízení…mimo jiné teda….,jakože je to levnější-busem/vlakem…