Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
ve středu-vstávaly jsmejá-v půl 4-bez jídla,ždibbíček kafe,vyvenčit psy a hrrr s batohama,do Vyškova busem,odtud busem do Olomouce,
přijely jsme tam ve čtvrt na 8 ráno-já zase 2gatě+vrstvy-a byla mě kosa,dost velká…
daly jsme si -Martin párek v rohlíku a já 2 podi šátečky ze špenátem,pití nic,bo zima,to se mě chce furt čůrat…
šly jsme do Bezručových sadů,pak jsme pochodily náměstí,nakoupily dárky,a sedly na půlhodky do kavárhny-Martin si dal Alžírskou kávu,já palačinku-k pití nic,bo záchody,….Martin jídlo nic,bo záchody….
no po desáté mě bylo trochu teplo,dojela kolegyně z PENNY,bydlí kousek odtud,vzala sebou teda kámošku,a jely jsme na sv.kopeček a do ZOO
tam jsme se v autě odvrstvily,nechaly tm batohy a šly jsme si koupit pití-wc po ruce,že,takže můžem aspon pít…
a šly jsme procházet ZOO,jako krásná,kamarádka s profi fotákem nafotila překrásný fotky-vlků,surikat,ale i dalších,my to pomalu,v klidu prošly,všude jsme docela dlouho stály no a ve 2 jsme jely k vlaku,a ve 3 dom-vlak-průvan….
dojely jsme do Brna,tam jsem objadnala jídlo z pizzerky,který nám v 6 večer dovezly,tak jsme se nejedly-uf konečně!!!!
šly jsme nakouit,pak chvilku-kafe/džus/pivo,ale chviličku,já byla šíííííííleně vyřízená,nachozená-samej beton,a furt chození,jen půlhodky jsme seděly v kavárně a 15 minut u vlků,
ve čtvrtek ráno v půl deváté jsme jely vlakem do Boskovic,tam prohlídka hradu-kde jsme koupily další dárky,mimo jiné Martin rodičům dřevěnou halapartnu…mazec s tím cestovat dom….:-)))
no to už mě trochu štípalo v krku…
na hradě dost fučelo….
ve 12 hodin jsme jely dom,stavily jsme se ke slunku-restaurace-na oběd,a odsud šly ve dvě hodky na kafe/pivo/džus-sešly jsme se tam s naší Monikou a Kryštůfkem,ten si hrál na písku tam v koutku,pak i s ně+jakým novým kamarádem,tak nás nechal pokecat,
Monika mimo jiné vykládala jak byla mladší ségrou na jakési české potní cestě-btohy,stany sebou,spaly v kempech,denně 30km!!!hustý,na to,že bývalá moje švagrová,není žádná truristka,je fakt,že všude chodí furt pěšky-do práce,do školky,k rodičům,ale nejezdí na výlety,netiristikuje…ale dala to!!!
no v 5 jsme šly dom na pohádky…
mě v noci štípání řezání v krku…
v pátek ráno zbalit se,a do lékárny,pastilky do krku,do dutin,kapky do ucha,pak koupit tatkovi tričko-maskáčové s kr.rukávem,+kožený měšec na peníze z Boskovic z hradu,a ponožky z Olomouce s nápisem Olomouc,rodič měl ponožky s Olomouce s tvarůžkama a tatka mu je záviděl,musím mu je pořídit taky,mrzí mě,že jsem mu je nevzala…no pak rodičům mramorový podtácek v Olomouci z liškou,a v BK jsme šly do nových obchodů u Kuflandu,místo dřívějších skleníků tam vyrostl DATART,Superzoo,lékarna,drogerka,Sportissimo-tam jsem si koupila trekový černý boty,nový za tisícovku,softwellový,-Martin byl zoufalej jak mám vyšmajdaný psí boty z LIDLU,no pak domásí potřeby,TEDY-obchod ze vším možným-no tak jsme to všechno prlezly,koupily ty boty,pamlsky psům,kapsičky kočce a do města poslední dárek rodičm-mlékovka ve tvaru slona,pak oběd a dom,najíst se,uklidit,vyprat,
a před 12hodinou odjezd-vlak do Brna kosa jak hrom-klima
vlak do Bučovic-průvan-strašnej,tak jsme seděly shalapartnou u dveří…
dom jsme dojely ve 2,poseděly jsme s tatkem,já vyprala,cumlu pastilkymcpu se paralenem,a sinupretem,večer jsem šla ze psama,v noci kosa jak čert…
Martin šel ráno nakouit,já vyvenčila v dešti psy a vezly jsme tatky dom,
tatka u nás chodil 2 krát denně ze psama,s rodičem dělal dřevo+nakouit,máti mu vařila
musím se vykurýrovat,čeká mě od zítra odpo
naše zatím nejdelší dovolená-skoro 6 dní
počasí dobrý,
maximálně jsem si to užila,-suoer kompromis-pár dní z Dafi pár dní bez dní,
akorát ty průvan,klimy….a tak v těch busech,vlacích-peklo,peko,
ale jinak spokojenost,nebýt toho nachlazení na konci….
PetraK už je taky v pořádku-moc jsem na tebe myslela,su zvědavá,co se ti přihodilo a z čeho???
Zlatko-vše nej,nej,nej!!!
Čajdo-a co tvůj krk??