Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
tak v pátek jsme všechny 4 psy vzaly ná oblíbený Dafinin okruh-pařezový do Ž.lesa,psi se proběhly,Dafi si zaskákala po pařezech,i Betty trochu,Žeryk tahal chvilku klacek a jelo se dom-Dafi běžela okruh celou dobu i ke knoci šla vepředu,jaký to rozdíl oproti tomu létu/jaru-bez léků,kdy se táhla půl cesty za náma a nesla se a i pařezy ju moc nebraly
odpo knihovna a chviklka u Aničky
pak vycházka ze všema čtyřma mezi polama+večer vyvenčit pod dohledem na zahradu a válení a čtení,ani cvičit jsem se nedonutila,furt mě bolelo břicho jako kdyby namožený….
dnes ráno pustit pséky venčit-Max nešel nikam po 12 hodinách co byly zavření doma šel si lehnout hned na terasu-a pak by něco obchcal-stůl/židle-a šel by dom…špica prostě todle….-dobrý je,že když to ráno ohlídám aby vypadl z té debilní terasy,kde by to inak občural,protože zlozvyk,tak už to většinou neudělá,ale holt se musí ráno hlídat a ne jen otevřít dveře a zdar…
no,začalo krápat tak jsem všecky 4 popadla a šla vratama ven-dědinou k zahradám,ke křížku-to jsem Dafinu kousek regulérně táhla-že nikam nepude a vyvenčená je-ale tak jsem jí vysvětlila,že když kdekoliv!! v lese může skákat jak kamzík a lítat vepředu,takže může jí ven i po dědině furt dokola stejnou trasu…takže jsem ji nadala,pustila na volno a šly jsme ke křížku-tam se nad sebou zamyslela a rozběhla se,vzaly jsme o dolů mezi polama směr dědina-rybníček,psi se proběhly počuchaly si,v dědině šly na vodítko všichni a dědinou dom-takže psi rodičů měly změnu po delší době,naši psi nakonec taky-tuhle trasu tak často nechodíme,Dafik od křížku dolů spokojeně šlapala,přece jen tama dolů moc často nechodíme,no došly jsme dom,aniž bych tentokrát dala za něco pamlsek,prostě jsem jen šla a přivolávala a zastavovala a chválila-případně hučela fuuuuuj-čuchalisti ….-od rodičů zaryjou hlavu a odtáhnout se musí silou….
no došla jsem dom,nakrmila,Martiin mezitím nakoupil,pustil slépky,já si dala snádani a xxx krát po sobě v dešti vracela Norinu dom,-no a ona si furt lehala pod konský sáně,kde měla vyležený důlek,déšt/nedéšt,tak jsem jí na to dala pláštěnku aspon…:-( když už nechtěla jít nikam pod střechu
Kimi-tak výlet jste si užily,akorát teda s hospodama swmůla,že?
Černjčaj-jo,taky nerada dělám v kraválu,se blbě soustředím…,
užij si víkend!
Fifi-tak furt ještě pršííí?????u nás zatím jo-taky je u nás dost sucho se to vždycky roztrhá o ty buchlovský kopce….
Milena-vidíš,já ani nevím,jestli mám nějakou takovou hrdost/lásku k místu-městu kde bydlím….
před léty pro mě bylo Blansko TOP město ohledně vycházej ze psama-jenže to kolem řeky nebyly všude narvaný cyklostezky a toolki psů všude,
-ted to mám tak,že-Blansko-je dobrý,že do 15 minut jste odkudkoliv v lese-u splavu přejdete koleje a je tam les,za sídlištěma jsou všude lesy,takže kdy bydlíte kdekoliv na sidlíště tak je obklopený lesem,v centru se dá jít na vycházky podél řeky-i když je tam zas ta cyklostezka,ale brzo ráo,když by měl člověk odpolední/ve volnu/ v dovči-tak to je celkem bez kolistů a lidí,
líbí se mě výhled z takova bytu na kostel sv. Martina
v Bučovicíh?se mi upřímně nelíbí nic:-(((
akoro žádný obchody-nebavím se o potravinách!,ty co jsou tak jsou mega prtavý-boty-jedny!!! zverimex,knížky-včecko pidi a narvaný a to píšu s vědomím že v jednom obchodě mám kamarádku co ju mám moc ráda,a v druhým obchodě je super prodavačka co si s ní tykám-milá,ochotná-ale…..holt málo místa moc věcí,,,,
na vycházky by se tam dalo chodit kolem řeky,alejí a do lesoparku-všude musí !!! být pes na vodítku-ost se to dodržuje,člověk tam nevidí psa na volno,jen na louce u autobusu,tam se pouští,ale není to oficilání venčící louka,
je tam teda oplocený výběh pro psy,to jo!! to zas v BK ne,ale jsou tam 4 místa,kde může být pes na volno
no a v dědině u nás se mi líbí,že obklopená lesem,polama,není tam teda potok/říčka,to je blbý,a nejsou ty chodníky,na venčení po dědině opruz,ale vídám denně západ slunka,i východ v uimě,hodně zvířat za zahradou lesních…
hodně zvěře..
včera když jsme šly pod dohledem ze psama na zahradu-tak už se stmívalo-a nad zahradou kousek nad Dafčou fakt mega zblízka dravec velkej-dám na Dafinu vestu s nápisem-SU PES VOLE,NÉ TVÁ VEČEŘE!!!:-D
-jinak na bydlení by se mi líbilo Blansko,přece jen ten les tam je,řeka,a vlakem je člověk za půlhodky v Brně a vlak jezdí velečasto,
případně Boskovice,možná Vyškov???-tam je ale málo přírody okolo-myslím v dosahu pěšky….takže nic …