Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
Tak jsem zpět na značce – hlásím se po týdnu pobytu na Suchém vrchu (už třetí rok). Počasí celkem přálo. Dvakrát byl ráno vrch zahalen do bílé tmy, většinou taky vál dost silný vítr. Jezdila jsem po okolí, zopákla jsem si i výlety z června – Hora Matky Boží v Králíkách, pěchotní srub Cihelna. V Červené Vodě trochu složité, teď tam bude pouť, takže pro přípravu atrakcí ubylo ploch pro parkování. Taky se stravováním trochu smůla – naplánovala jsem si někde oběd a když jsem tam dorazila, buď zavřeno nebo zadáno. Trochu proti svému přesvědčení jsem vyrazila na Dolní Moravu, chtěla jsem jsem vyjet na Klepý, ale odtud se nepodařilo, obec rozkopaná kvůli výstavbě kanalizace. Tak jsem to otočila a dojela jsem přes Horní Lipku. Pár aut nahoře bylo, ale od parkoviště až ke křížení cest Nad Sršňovkou jsme potkali jen dvě dámy se dvěma belgičáky, Goli je hlasitě zdravil, tak se nám lesem vyhnuly, pak jednoho cyklistu a kupodivu luxusní auto s polskou značkou. Chata nebyla zcela obsazená, v restauraci hlavně turisté i nějaké akce byly. Personál velmi ochotný, Goli si užil přízně.