Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Pátek,pátek, pátek,
veliký je svátek
zejtra můžem zvostat f peří
tak ať se nám dobře daří!
Čajdo – no, jak říkám, masakr . ono je tady jakoby na škodu i to, že si člověk užil svobody, to v takovejch momentech asi přidá. Já měla štěstí, že jsem po pauze vždycky šla na fajn místo, kde mě to bavilo. Ale jestli jsi na tom psychicky takhle, tak to asi vidí Kuskus dobře.
Ještě k tomuhle:
takze ja tu praci umim dobre a bavi me ale je to celej den studia a prani se jak vlastne to funguje nes se dohrabu k te damotne moji praci…
máš nějako představu horizontu, kdy se dostaneš do situace, že to půjde levou zadní? A pokud jo a představíš si to, dovedeš si představit že zůstaneš? nebudou Tě tam iritovat jiné věci? Myšleno podmínky.
Kuskus -taky síla teda, když to takhle čtu. Já jsem svýho času zoufale nechtěla odjíždět z chalupy. Představa jak se zase vracím do toho hnusnýho města!! A to jsme měli štěstí, že to byl celkem dobrej okraj města, se zelení a tak, byt jsme měli moc hezkej, sousedy fajn, ale prostě přijíždíš do toho města a nejni to pranic hezký prostě jako celek. No a to mě pak poslední roky dost párala. Nebo návrat z dovolený z hor – jednou jsem stála před odjezdem ze Šumáku a fakt regulérně bulela, že do toho města nechci. Teď mě zachránil Domeček. Jinak by mi asi hráblo – i díky tomu debilnímu kovidu a všem těm opatřením, že jsem nevěděla, jak co se psama a tak. Měla jsem strach, jak se o ně postarám.
Fifi
i, vic me sere to sucho sileny. S vichrem to je este tuplem vsecko vysusenejsi, chtela bych si taky vysychat jak vse kolem a ne zakladat rezervy tucny na zimu. Navic
🙁 ajajaj, to se toho sešlo hodně jako, koukám, že si hromadně jedem depréze. Čajda pracovní, já stavební, Ty tyhlecty, další z nás zdravotní…….kuwaaaa, chce to aby to začlo bejt lepčí.
lus blba nalada je i o jednom projektu, na kterej jsem se moc tesila,
🙁 wo co go? 🙁
Krasny pocteni i po x letech.
😀 jo já se taky zasmála 😀 mám tu výhodu, že to mám i zvizualizovaný 😀 😀
Toz jen bacha, abys to neprehnala, at nemas zesrany kde co, veprovy hody pro pejsky muzou bejt vachrlaty
dík. Mám v plánu to pokrájet a udělat v malých porcích takovou jako konzervičkovou chˇuťovku, voni dycinky záviděj Mousesovi, když dostane někdy konzervu – páč třeba zelený držky už přestal jíst, nechutnají mu. Tak voni sežerou svoje a pak záviděj, že von má lepčí 😀 😀 Nechci jim toho dávat moc i proto, že aby nebyli klustý.