Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
Černejčaj-to je fik,dneska jsem to dala do meilu z mobilu,jinak dvču mám do pátku,ale budem pryč-jakože budem jezdit pryč-teda doufám,že Martina zítra uschopní,že…
jinak jsme byly ze psama všema 4 v Kozlanech-cyklostezka+nákup a zpět
a podařilo se mě vyfotit fotku-kde jsou všem 4 vidět oči-A HLAVNĚ DAFINĚ-JUCHŮŮŮŮŮŮŮ,TÉ UDĚLAT FOTKU KDE MÁ VIDITELNÝ OČI,TO JE DRAMA:-()
A BETTYNA BYLA MEGA FTIPNÁ,DNES,ALE DĚSNĚ-o víkendu jsme je nevzaly na vycházku autem-a v sobotu jsem si říkala-bože,ještě,že tak…sebou fakt málo vody,celej den venku atd…
no,ale dnes,dnes si to Betty pojistila!!!!
normálně se ráno narvala do baráku-k nám,a vůůůůůůbec se od nás nehla,a kdyby jsme ju nevzaly,tak to s ní asi mrskne,takže jsme vzaly Mxe i,ten se rval ke dveřím-v podstatě máme 3 psy,protože xx krát v týdnu se přidává Betty na vycházku+na česání,
no a na vycházce mě úplně dorazila,když jsem ke konci vycházky jim řekla,at hledají lavičku,a Btty na jednu ukázala čumákem,jak to dělá Dafi a na další vyskočila,s výrazem -hele lavička-jsem byla mrtvá smíchy,v tom,co se dá ještě na starý kolena naučit-pochopitelně dostala moře pamlsků a obří pochvalu-a úplně na ní bylo vidět,jak je pyšná!!!že udělala něco za co je obří pochvala,šla na vodítku se složenýma ouškama nadšeně-ono si uvědomuju,že jak je nahluchlá,tak já vlastně ju moc nechválím-mazlím,pamlskuju,ale vlastně nechválím,hlasem,a tak-ale dnes jsem měla obří radost a dala jsem to najevo hodně teda
jinak vycházku měly s Maxem oba na vodítku,přece jen,ona hluchá,do toho na cyklostezce,ale užily si to,to jo,
akorát u odměnování je blbý,že musím dát ŽERYKOVI i mlsku,což je blbý,když jsme autem,že se nám tam vyblinká…