Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

cernej caj

Tak sem na to mrkla… kdyz kliknu na publikovat nahore na modrej ramecek, otevre se mi okno napravo, kde je znova “publikovat” a tam nastavim cas (zitra rano v 1) a kliknu na naplanovat… a chova se mi to OK, takze mas mail ale nevim, zda ti dokazu pomoct

Maya
    hm, divny…

ten starej ucet jestli mas jeste sekundarni mail, tak mi ho kdyztak posli, ze bych ti ho prenastavila, at si muzes zkusit resetovat helso, ale nemuzu mit dva ucty se stejnym mailem… pripadne ti muzu nastavit heslo na puvodni ucet na tvrdo na neco, pokud bys radsi ten puvodni ucet… ale ta hlaska je stopro o tom ze zavadas nepravdivy udaje, takze me napada fakt si hlidat maly velky pismena na zacatku pole pro jmeno a heslo, hlavne pokud nekdy ty mobily automaticky pisou velky a nekdy ne, tak si pohlidat fakt spolehlive, co tam davas… ale zase kdyz na ten druhej to slo, tak asi vis, co tam davas… takze je to dost zvlastni. muzes zkusit vycistit cache na mobilu, jestli se tam nekde neulozil treba preklep?

charlie dneska pochcal postel, takze o odpoledni zabavu postarano a to ma novej balonek…