Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

MirkaD

no,tak klíče se nenašli,že…
    v půl 12 jsme volali at pro nás přijede otec,ten měl svatby,takže nejdřív přijede tak ve 2…dojel vezl sebou vodu,my napojily psy,máti mě mezitím pověsila prádlo a udělala o pár brambor víc k sekané a uvítala nás polívkou ještě,táta Martina nám předal náhradní klíče,my to vzaly zpět přes Vyškov,Martin nakoupil,já počkala u obchodu ze psama a jely jsme dom,
    doma jsme po obědě zalezly na terasu-kde Martin setrval do půlnoci,
    já ostříhala Žeryka-s jedním rafnutím do prstu,pořešila jsem prádlo,a a nádobí jsme se vykašlaly oba+doma bordel-ve stádiu-v sobotu to uklidíme….
    večer jsme šly dát psy jen na zahradu vyčurat-oni si tam pochopitelně xxkrát za den chdí sami,ale když s něma nejdem večer ven-ehm,myslím,že ten den měly vycházek,pohybu a zážitků fakt dost:-)
    tak s něma jdem večer na zahradu,aby jsme dohlídly,že se vyvenčí,protože jak zalehnou,tak je už nikdo ven nedostane-to byla sobota…
    v neděli jsme vstaly,teda já,vrhla se na nádobí,umyla koupelku,wc,a po snídani jsme čaply psy a bez venčení-kvůli kterýmu jsme se rafli v autě-na téma-mělas je mít vyvenčený-on
    a já-jsem dělala to blbý nádobí,a máš s něma skočit ty….
    a prostě tohle je furt dokola:-))))
    Martin si chce o víkendu pospat,pak v klidu nasnídat,pak si vzpomene,že se vyjede ze psama-at je zmněna,pak nastane debata,musím dát vyčurat psy-to už měly být dávno-a blbblblba….furt dokola,
    pak se udělá vycházka+nákup,dojede se dom-a zjistí-se-jéé to je hodin,je tady bordel,nádobí,má se vařit,no auklízet…je skoro poledne-někdy,
    no a odpoledne se mu nic nechce,chce odpočívat,,,,já otravuju at jednou týdně vysaje…že tro má za 5 minut..
    takže u nás by Martin potřeboval dlouhý dpo-aby se stihl vyspat,najíst v klidu!,vycházka/výletíček pidi,uvařit,nádobí,rychle uklidit,a pak by bylo 12 hodin a před sebou dlouhýýý odpo….
    no nic….
    takže jsme vyjely s nevyvenčeným Žerykem,Dafi ráno to stihla na zahradu
    dojely jsme tam-15minutovka,vylezly jsme ze zásobou vody a zaluly do lesa,prohledaly jsme kde co,jenže Martin prostě chodil hodně ckcak v listí,takže nic…:-(((
    jakko psi si to užily,Dafi lítala s pařezu na pařez,Žeryk lítl sem tam a furt válel sudy,já našla dvojčata praváky a velkýho praváčka k tomu a jely jsme pryč-tvl-to bude pálka za novej klíč…zpět jsme jely přes Drnovice,kde otevřený zverimex-paní si tam něco počítala,tak jsmme tam vešly i ze psama-Dafi předvedla etudu na téma-rok jsem nejedla-prosím nakrm mě!!!tak ji paní dala trochu pamlsků-no tak jako můžem po vycházce vždycky obejít pár zverimexů a ušetříme na jídle,že…tak jsme vzaly krmení pro venkovní ptáky,klásky andulkám,pamlsky a šly vedle na zmrzku-do kornotku Čajdo-do kornoutku*pamatuješ jak jím dlouho zmrzlinu,že??:-)
    tak přestu že jsem si řekla o pidi kopeček jedn!skořicové,tak za chvilku jsem byla potečená,zamtlaná….no nic….tak zmrzka dobrá,že…
    dojely jsme dom,Martin udělal ze včerejšího úlovku smaženici,dnešní jsme daly rodičům,
    daly jsme šlofíka,já pak uklidila,Martin do večera ležel u tv-poslední díl RAMBA,Bílá paní….
    no já šla večer chvilečku ze psama pocvičit za barák,a číst si….
    na zahradě nám večer ležel černý kocour,který čučel jak házím Žerykovi míček,a Dfina na něj štěkala na vodítku…Žeryk o něm nevěděl,dnes nám chodil po střeše terasy….
    dnes ráno-vycházka ke křížku a zpět,na konci vycházky mě rozesmála Dafina
    -jsem po cestě zpět,jak už je jen úvoz a silnice k zahradám,5 minut od baráku,tak jsem po cestě od křížku dala Dafině čekej!
    kousek od ní nechala flísovýho pletenca,šla tak 50 kroků od ní a pustila Žeryka s povelem hledej-ztrtil§
    Dafina stála,čučela na pletenec,pak jak Žeryk přibíhal k němu,vyrazila z místa,kde měla čekej!,čapla hračku a s čertíkama v očích a s výrazem-ukradla jsem tooo,chytej mě!!!kolem něj prosvištěla s otočením hlavy,jestli ju teda bude chytat??
    a valila tryskem ke mě,Žeryk ju nechytal-ON SE VŮBEC NECHYTAL-ČUČEL JAK TUMPACHOVEJ,KDE MU ZMIZLA HRAČKA?A ŠTĚKAL,TOTÁLNĚ TOZHOZENEJ DOBĚHL ZA MNOU,KDE JÁ SE NEKYNOLOGICKY -MĚLA ČEKEJ HOLKA,ŽE!!!TAK KDE JÁ JSEM SE SVÍJELA SMÍCHY…
    no kynolog ve výslužbě su,,,,
    a jo,udělala jsem to trochu shválně,čekala jsem co udělá Dfina,ale správně měla dostat na držku:-)a jít na mmísto,že….
    no,pohrála jsem si s Žerykem a šly jsme dom rozdát hlavolamy….,
    takže klíče nejsou….