Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
kachna
myslim, ze sms uz nejde, prave proto jsem si porizovala tu apku, ale sms by mi taky byla na nic, kdyz mi nesel tlf
cernejcaj
no ja zalohu jako celeho telefonu na pc udelat neumim, jen stahuju fotky
vim ze kdysi jsem to zkousela pres nejakej samsung program co k tomu maji a vubec mi to neslo
ale vcera me napadlo ho dat znova do nabijecky a asi jak se vybil, tak to ukazovalo baterie 0 a se nabil a ted funguje v rezimu ze chvili funguje, pak se zasekne, restartuje a zase chvili funguje
uz jsem se vcera radovala, ze bude OK, ale furt se seka, asi v haji procesor nebo cely system
tak jsem dala zalohu pres google ucet, fotky, kontakty a apky a zda se se to probehlo nez se zase zasek, takze by mi to melo jit pak do noveho nahrat
jo, mam ho dlouho, jsem se schvalne divala, jsem ho kupovala jako horkou novinku a prodava se podle vseho od 2015, takze 8 let
jinak nevim jak jiny banky, ale sms u sporky ti neprijde kamkoliv, ale jen na to cislo, co mas v bance zadany, takze kdyz jsi bez mobilu, nedostanes se tam ani pres apku, ani pres sms