Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

MirkaD

Fifi-no,tak mám ho pár měsíců,ale tak byl bez ničeho,fotky,příspěvky…prostě nic,no a o neschopence mi tam pomohla/naučila Čjda dávat fotky,má to být hlavně pejskařský,takže nechci tam mít moc svůj xicht,su teda na profilovce,aby se teda vědělo o koho jde,jinak tam mám xicht jen kousek,nebo su zdálky,kromě psů tam mám některý svý fotky z přírody,z výletů,no a z přátel tam mám mimo kamarádek od dětství a ze cvičáku,a majetelku Killyny a chovatelku Gera,tak prostě pejskaře,no…
    fotku zblízka jak su namalovaná,a mám výstřih tam nikdo neuvidí:-)
    ve skutečnosti ani fotky jen já zblízka s výstřihem nevedu 🙂
    -založila jsem si ho z důvodu,abych měla inspiraci z pejskařiny-v přátelích mám Lenku WAMI mimo jiné-je pro mě takový soukromý guru….některý její články mám opsaný…,
    jinak na něm netrávím moře času,pořád chodím ze psama,čtu,,,,:-)
    ted večer jsme byly ze psama kousek mezi polama a zpět-na nebi se šikovalo aspon jakýchsu ptáků-nevím co to bylo,a shlukovaly se do véčka a bylo špica vidět jak se domlouvají,tak ty jsme pozorovaly,jak se domlouvají,pak dělají véčko a letí pryč,pak mraky a západ slunka….božííííí:-)))tohle na těch vycházkách miluju!!!! to je důvod proč chodím ven..
    doma na dvoře jsem Dafči zaházela aportek,pohrála si ze Žerykemzkoušeli jsme natáčet videa,kdyby Martin uměl utnout začáátek a konec,tak by se to dalo použít…,
    no a odpo ležení a čtení….
    Fifi-proč si myslíš,že je to hlava??