Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
PetraK-děkuji,kočenka-papá ty drahý granule na tu štítku,loví,furt chce jíst,mazlit se a česat….
no a nový pelech-včera jsem ten starý roztrhaný Bettynin viděla u popelnice-tak si říkám-tvl,že by máti něco vyhodila????
no tak ne….:-D
psi rodičů mají svý pelechy-Betty ten novej-ale kdyby ho nedostala ode mě tak ji rodiče koupí na Vánoce+na zemi obří spacák s polštářem,Mx pelech,mí psi mají pelechy doma+tu Žerykovu boudu a u stolku nočního má složenou deku,když spí někdy v noci u mé postele,pak pelechy na terase….
no a Norinka dnes ráno ten Betty starý pelech,v něm dečku,a kdyby pršelo-pelech má na trávě na dvoře+má pelechy na stole,tak kdyby pršelo-tak má nad pelechem stůl!!tvl,všichni psi mají kabriolet a ona má střechu-jsem byla mrtvá smíchy:-)
ale přes pelechy se tady nedá kam šápnout…
Martin dnes dovču,tak jsme byly ze psy v lese v Lovčicích,Dafi skákala po pařezech,Žerykovi jsem v půli cesty hodila párkrát míček,a jinak si běhaly,čmuchaly,dobrý to bylo,zase zmněna,jen jedn menší kopeček,tak to šlo,mám hrozně namožený ty kosti zepředu pod kolenama-teda kosti-ty svaly nebo co toje,jak chodím do práce mega rychle a z kopce,tak tam mám křeče,jsem nemohla vylézt z auta ani…