Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
včera vycházka ke křížku a kus dozadu,odpolední,kasa,,úklid
dnes vycházka mezi pole s 3 psy-zase se přidala Betty:-)s mýma psama-revírky aport,hledj-ztratil,s Betty pidi čtverečk,a dom
doma focení Betty v novém pelíšku,vyhrály jsme ho v soutěži časopisu Psí sporty-
účastní soutěže měl napsat co má za pejsky,co s nimi dělá,a poslat fotku+napsat jaký se mu líbil článek v posledním čísle,no tak já vypsala co mám za pejsky,co s nima dělám,že 2 mí 2 rodičů,co dělají za cvičení-poslušnost,tanec,čtverečky pachový,přinášení věcí,a že z minulými psy byl i cvičák,zkoušky,závody,pak jsem napsala co se mi líbilo v posledním čísle-články malina pro Afriku o cvičení malin na pytláky,články F.Šusty a fejetony Beáty Štýbrové-no a dodat fotku-to jsem tam dala jak Dafi obíhá sedícího Žeryka a přihlíží Bettyna-horor to poslat,ale nějak se to povedlo….drama ale :-))),
-no a ceny byly-pelíšek,vodítko,hračka,bundička,miska cestovní-asi všechno…
no a vyhrály jsme pelíšek,což se hodí Bettyně,která měla 14 let starej-od nás původně pro Gera,ale hned jsme ho daly Bettyně,byl obří a spaly v něm pak oba s Maxem,tak už byl mega rozbitej,tak vyfásla novej,mí psy mají pelechy v pohodě,tak ho má Betuška
s kamarádkama-obdivuju Petrs01 i PetruK,že by se nedaly,mě tohle prostě nejde…-já se většinou ozvu,když su hoodně vytočená,nebo natlačená do rohu….,chttěla bych umět to co Petry,ale já su spíš jak Maya….-sice nejsu rak,ale zpátečku umím hodit dokonale….
Fifi-boží zpráva s jozefčicí,Žeryk to má větší,jsem se o tom večer bavila ze zástupkyní-třetí odpolední-vybalování,kasa,úklid
že má Žeryk to bebino,že to nevidím růžově,no uvidíme…,
fajn že Troldík v cajku,až teda na tu kůži,co ted zlobí….
Kimi-hezky jste si to užily,Artík už je jistě obřík,že?