Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Kimi

Zase fajn den. Syn mi už dlouho sliboval výlet do Orlických, konkrétně na zámeček Pádolí – letní sídlo prvního majitele JAWY, nyní restaurace a penzion. Byla jsem tam už několikrát, když jsem ještě byla čiperka, nic moderního, ale příjemné. 😊Měla jsem trochu obavy, jak to neduživá stařenka s hexenšusem zvládne, z Luisina údolí 3 km z kopce a 3 zpět do kopce. Goliho jsem raději svěřila kamarádce, provázel nás poděs Art, nyní šestiměsíční. Artík si to asi užil nejvíc, lítal jak torpédo na obě strany od cesty. Když jsme přišli k zámečku – zavřeno!😢Přitom na jejich webu žádné upozornění nebylo. Tak nezbylo, než se obrátit zpět. Původně jsem myslela na oběd v Deštném, ale organizátor výletu rozhodl, že na zpáteční cestě navštívíme něco v Rokytnici, vybral hotel Rokytenka – skvělá volba. Dali jsme si náramnou svíčkovou s karlovarským knedlíkem a čokoládový fondán s vanilkovou zmrzlinou.👌 Nacpané útroby mi vydržely tak, že jsem si k večeři dala jen velký hrnek mátového čaje.