Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

MirkaD

včera venčící/cvičící vycházka,trochu cvičení na záda,trochu domácnost a na odpoledne,kasa+úklid v 9 večer doma

Čajdo-no je to fejsbůková diskuze,a jsem tam pod svým jménem,bohužel při mé povaze-vše si moc beru
    mám ještě druhý krásný rys povahový-když někdo napíše zjevnou píč…,jakože fena musí mít jednou za život štěnata,tak se ozvu….
    ted tam debatují a vysvětlují množky další pejskaři/chovatelé-snad to ždibec pomůže to co je tam psaný ted-komentáře pod článkem o množkách a o chovu-už to nemá co dělat s inzerátem na štěnata,tak už by to mělo být bez osobního napadání a nadávání….
    prostě je tam článek o množkách od jednoho chovatele basendžíků a pod tím komentáře,kteří vysvětlují co a jak-někteří
    CHárlík s uzlíkem je boží-na mě to stejně bylo zbytečně velký,těžký,kdyžtak mám ještě 2,my radši ty hadrový
    a GRATULACE K FERINCÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ,JUCHŮ,3KRÁT JUCHŮ!

Kachna-tak přeji štěstí s přijímačkama,uf tyhle starosti teda nezávidím..tvl,věta roku,jak kdyby se daly nějaký starosti závidět 🙂
    tak prostě at se všechno zvládne přeju:-)

Milko-ty vypadáš tak fešácky na těch fotkách,fakt boží:-)sekne ti to
    Martin u mě říkal,po zhlédnutí fotek s kamarádčiných narozek,že vypadám jak Jitka Molavcová-no účes tam mám stejný 🙂

mimochoddem-věta,co mě od mých kamarádek fakt zamrzela-jedna xxx let-celý život zdr.sestra-ted na dialýze,12+šestky o víkendech,druhá dělá od školy na finančáku,a třetí nějakou kancelářskou práci pro školy,hodně telefonuje+PC-mají toho moc,dělá ve dne,v noci,o víkendech-nemá koníčky,volný čas-odpoledne vozí děti po kroužkách a v neděli cvičák s čivavama má 2 fenky,i tady,když je v BK,na narozky tak děůává o víkendech,
    no,tak když jsem jim řekla,že mám dovču-měla jsm v týdnu,a budu mít dovču,tak prý,jak jsem si mohla dovolit mít dovču???když jsem byla tak dlouho nemocná?
    oni by si NEMOHLI DOVOLIT ANI BÝT TAK DLOUHO NEMOCNÍ JAK JÁ,NATOŽ SI JEŠTĚ VZÍT DOVČU,UVĚDOMUJU SI,ŽE ZA MĚ MUSEL NĚKDO DĚLAT???
    Ne tvl,to asi nevím,že…jo jako ta zdravotní sestra nikdy nemarodila,druhá kamarádka byla doma měsíc s kotníkem,občas neschopenky+paragrafy,a dovči si teda bere a třetí by mohla a může dělat z domu,ale zamrezelo mě to na ně,jsem čučela jak vyoraná myš
    myslím,že nepostradatelných lidí jsou plný hřbitovy….