Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
jinak u mě víkend v BK s Dafi
v pátek ráno vyvnčit Dafču+Žeryka a že pocvičím s Žerykem,Dafča měla čekej,a jak jsem s ní necvičila začala mě cpát flexinu na které jsem měla Žeryka,při vyvenčení,šla jsem kousek a pak cvičit,tak jsem ho vzala na flexinu,na které dělám venčící vycházky před za barákem,tak mi ji Dafina začala podávat ze země a nést:-),no pocvičila jsem si a pohrála se Žerykemdala ho dom a v půl deváté bus/vlak/vlak
v v půl 11 v BK,před dvanáctou po obědě jsem zašla za kamarádkou ze 4lístku a v její přestávce jsme skočily na zmrzku a zákusek,já pak skočila Dafče pro léky,a sobě pro kabelku zase do sekáče,kožená černá přes rameno s xx kasama,at mám něco,když jdu s holkma,pak si ještě koupit v knihovně knížku za 5kč vyřazenou-pohádky s obrázky J.L.a šupky hupky dom,tam jsme daly s tatkem doktorský seriál a pak jsme šly s Dafčou kolem řeky,mlýna městem a na kafe/pivo a dom,
doma zase tv,v noci s Dafčou ke kostelu,stejně jak před obědem a hajííííí
v sobotu ráno vycházka s Dafčou v mlze a kose kolem řeky,koupaliště ke splavu,Dafča na volno,ukázala pár laviček a od splavu pak přes město dom,hodinová hlavní vycházka ranní za náma
no tatkovi uklidit-umýt koupelku,wc,utřít prach,tv kultura,po obědě s Dafčou pro dárek do květinářství-před jedním na náměstí měla sedni čekej-když jsem na vteřinu vlítla dovnitř a hned ven,a u druhýho květinářství jsem ji vzala z dovolením dovnitř,za vteřinku jsme byly venku a pak dom a chystat se na narozky kamošky ze 4lístku
to už venku tropy…sraz jsme měly o půl 4-napřed kavárna u kolejí,pak zahrádka směr kino,pak restaurace u GOLEMA,kde se teda hooodně zlepšily ve vaření+měly to levný tak dobrý,byly jsme tam do konce,já na sobě šaty černý s červenýma kvítkama s kr.rukávem pod kolena a večer jsem přidala tenký triko s dl. pod to,legíny pod to a svetr zimní s merina vly+jsem sebou měla triko ještě jedno:-)kdyby zima 🙂
probraly jsme-teda ony-děti,dovolený,pak trochu psi a šlo se dom….
dnes ráno vycházka s Dafi kolem řeky,koupaliště-Dafi zase označila lavičku,oběhla na povel několik tyčí před lázněma i s obřím květináčem,přeskočila pidi překážku na skejtáckým hřišti,a označila obrubník u budovy sauny u koupaliště-že jako lavička a to jsem byla mrtvá smáchy :-)))
ona šla na volno-nikde nikdo,a dřela pomalu bokem těsně kolem baráku aby jako nepřehlídla!!ten schodek co jako lavička-takovej dlouhej schodek z mramoru před vchodem,a ona z boku za rohem přední čapy natáhla na vyšší obrubník zůstala viset za přední-jako ne ve vzduchu,ale zapřená-a čučela na mě a dumala kam dálprotože tam byl okap:-D,já smáchy se svíjela tak ona se odpichla předníma,a obešla rožek,okap a hopla na ten schoddek a hrrr přes něj s výrazem-a jooo tohle je ono-a pamlsek-byla vtipná:-)
no zpět jsme to vzaly přes město a pak dom,snídat
dopo v 11 přijel Martin i s Žerykem a i s tatkem jsme pak vyrazily ke spavu,kolem sportovního ostrova,kdde valily zápasy v bassebalu,a závody v tuneliádě na agility cvičáku,u řeky se psy namočily,Žeryk si pár metrů zaplaval,oba se tam teda bály…
no a šlo se do města,kde byla akce-Zaží Blansko jinak-takže hooodně lidí,stánků,kapel,před radnicí,na náměstí a u bývalé DUKLY,-jidlo,pití,výrobky-z kůže,keramiky,obrázky,přívěsky,předtsavení koníčků,spportů v BK,dílničky pro děti,no prošly jsme to,chvilku jsme si sedly,a ve 2 jsme jely dom
pejsani utahaní-ale sebou jsme ve městě měly vodu,a s tatkem jsme je nechaly odpočívat na lavce,tatka jak má blbý koleno,tak se každou chvílui zastavoval,a pak několikrát seděl a odpočíval,tak psy měly odpočinek
no a odpo na terase
v Bučovské drbně, jsem řešila množírnu-baba nbízí yorky bez PP,tak se do mě kdosi obul at nabízím body v práci radši,a další,že na můj názor není nikdo zvědavej,a jestli mám v PENNY málo práce-na houby,dělat veřejně známou práci…
pochopitelně reagovala jsem na názor-fena musí mít!!!jednou za život štěnata..
tak mám hloupý názor,na který není nikdo zvědavej….
tak jo,no….
nic no…je to marný-lidi jen zajímá cena a jestli má paní kluka/holku???,
jo,má zástupkyně psala,že když jde o bezpapíráky tak je to množka,….ale jinak jsou ty lidi fakt !! nepoučitelný….
Kimi-to je moc,moc pěkný,že jste se takhle krásně sešly,moc ti to přeju,nádhera:-)))