Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
Maya
no i tak, je do konce roku 2023 takze to predtim treba povoleny bylo, ale uz delsi dobu podezrivam ryor z toho, ze prirodni je kvuli par slozkam a jinak moc neresi, co tam je (takze i kdyz to zakazany nebylo, byl to potencialni mega hnus i bez zakazani).
nivea zas ma bha a bht, s tou sem skoncila uz pred 20 lety… ale tak ja pouzivam vetsinou cisty bambucky maslo a ted mam nove mandlovej olej, kremy mam hooooodne vyjimecne
ale jako chapu, najit neco, po cem clovek neoleze… na vanoce jsem davala jako darek „kvitok“ z biooo, tak to mozna zkusim.
a nezkousela jsi barekol? ten je dlouhodobe jeden z mala, kterej taky zvladnu (mamka to kdysi privezla pred 20 lety nekde z pracovni cesty a od te doby to obcas berem s kamoskama), ten miva slozeni sice dlouhy, ale pak clovek zjisti, ze z 15 latek je jich 12 „1 nebo 2“, a 3 „za 3“ pri znamovani jak ve skole. ja mam takovej parametr, ze 4 nebo 5 automaticky do kose a pak podle pomeru, pripadne se to snazim uz nastudovat treba dopredu, kdyz to jde.
Kimi
jeee, tak to je moc hezky! a potkala jsi tam jeste nekoho, kdo tam tenkrat taky pracoval nebo chodil?
treba kamoska si na dovolene koupila nocni kozi krem od ziaja (nebo tak nejak), a ja si to taky prozkoumala a treba to slozeni bylo docela v pohode, na to, ze tu znacku povazuju za levnou a plnou hnusu, tak tenhle krem byl fakt slozenim v pohode a v ceskym lese, kdyz sem mela totalne vysuseny nohy, tak sem tam vubec netusila co koupit, a mezi hnusy tady ten kozi krem :D:D tak sem sla na jistotu.
jinak ono hodne tech veci muze byt prirodniho puvodu nebo pro kuzi relativne neskodny.
ja se vyhybam hlavne sls, bha, bht, ted si nove musim zapamatovat tady to Butylphenyl methylpropional coz je mega dlouhy a nejsu chemik :D:D