Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
Čajdo-no s úklidem-jednak jsem zjistila,jak jste u mě byly s mužem,a já mu ukazovala tu knížku,že mi v té skřínce u zdi ty knížky začínají plesnivět,takže-to byl jedn hlavní důvod,a druhý byl,že když už jednou za rok dělám pořádek ve skříních/stěně,tak je lepěí to holt udělat když za -A-se michce+B-ve volnějších dnecj,no a ted jsem byla doma úterý,středa,a dnes-prostě víc volných dní u sebe a je fakt,že před Vánoci bych ohla třba vyházet plesnivý knížky
otrimovala jsem Dafču-co šlo,záda,ty měla dost nakrátko tak trimnout něco+tam dorůstá podsda,ale tak přetromnut+boky hezky pustily a stehna trochu,no pak hrabičky a pak přejet strojkem,je teda dost nakrátko,ale ne dohola,ted má být hezky,takže pohoda,-no takže Dafča podzimní sestřih za sebou a pak ty 2 jak budu mít volno
-zajimavý-upravím Dafinu a nakonec dolítnou další psy pro odmněnu:-))))
ráno jsem česala Žeryka,tak ted jsem ho jen přelízla mokrým hadrem,stejně jak Dafču a zbytku rozdala pamlsky jen tak 🙂
ještě knihovna,pár metrů ze psama a zdar!
Černejčaj-no…peníze prostě nejsou jediný kritérium ve smyslu
př.-všecko dobrý,ale málo peněz-tak tam že vyváží to,že jinak všecko dobrý….jsem to tak nějak myslela….